Start /  Nyheter /  Webbdagarna
06 2017
FEB
Gå på webbdagarna till specialpris.

Gå på webbdagarna till specialpris.

Inspiration, framtidsspaning och nätverkande. Gå på Webbdagarna i Stockholm till specialpris för dig som är medlem i DIK.

Webbdagarna är ett hyllat event med ett tydligt syfte – att ge dig i som arbetar med kommunikation inspiration i världsklass och en inblick i vart den digitala utvecklingen är på väg just nu.

Årets 60 talare ger dig dessutom konkreta tips på hur du kan använda de digitala kanalerna smartare i din egen yrkesroll. Fantastiskt nätverkande, med Webbsveriges mest inflytelserika personer, får du på köpet.

I mars står digitala superstjärnor från hela världen på scen för att bjuda dig på den mest inspirerande och lärorika show du någonsin upplevt på arbetstid. 

Du som är DIK-medlem har möjlighet att delta för specialpriset 7 950 kronor exklusive moms. Det innebär en rabatt på 2 500 kronor (cirka 24 procent) på ordinarie pris som ligger på 10 450 kronor exklusive moms. Som medlem i DIK kan du även delta på Academy-kurser för 5 450 kronor exklusive moms. Ordinarie pris ligger på 6 950 kronor för de flesta kurser.

För att få rabatten ska du ange koden "DIK" i fältet för VIP-kod i anmälningsformuläret.

Varmt välkommen till den största satsningen i Webbdagarnas 13-åriga historia.

PS. Webbdagarna Stockholm har varit slutsålt fyra år i rad med 1 600 deltagare. Säkra din plats i god tid.

Anmäl dig här