Start /  SERVICE & FÖRMÅNER /  Ekonomisk trygghet /  Rabatter & erbjudanden

Fler medlemsförmåner och erbjudanden för dig som är med i DIK.

Böcker

Adlibris Som medlem i DIK får du 5 procent rabatt på alla böcker på adlibris.com. För att aktivera rabatten skriver du "DIK" och ditt medlemsnummer i rutan för meddelande när du kommer till kassan. Sedan är rabatten inlagd och gäller för alla dina framtida köp. OBS att vi gör en manuell kontroll efter att du lagt din beställning, så du ser inte rabatten när du gör din första beställning. Rabatten dras dock även på denna beställning och priset reduceras på räkningen, eller vid kortköp när pengarna dras från ditt kort. Gå in på www.adlibris.com/se/kampanj/dik


El

Saco-el Billigare el via Mälarenergi. Gå in på www.malarenergi.se/sacoel för mer information.

Hotell

First hotels choise erbjuder 10 procent rabatt för dig som är med i DIK. Ange FHCSACO som rabattkod om du bokar via webben. Om du ringer och bokar uppger du SACO för att få din rabatt.


Kurs- och konferensrabatter

DIK har samarbeten med olika konferens- och kursarrangörer, vilket ger dig som medlem rabatt på utvalda kurser och konferenser. 

Exempel:

Läs mer på www.dik.se/kalendarium för aktuella samarbeten.


Lönestatistik

Saco lönesök Databas med omfattande lönestatistik. Informationen är baserad på akademikerförbundens lönestatistik. Gå in på Lönestatistik.


Medlemslån

Förmånliga lån för dig som är medlem i DIK finns hos:

Gå in på respektive banks hemsida för aktuell ränta och villkor.