Start /  YRKE & KARRIÄR /  Platsannonser /  PostNord Group AB

PostNord är en av nordens ledande aktörer inom kommunikations- och logistiklösningar. PostNord omsätter ca 40 miljarder kronor och har ca 35 000 anställda. Group Legal Affairs består av dokumentalister och jurister, totalt 17 anställda. Vill du anta utmaningen att stödja affären i en nordisk koncern och bidra med att information i väsentliga dokument överlever individ, organisation och teknik?

SISTA ANSÖKNINGSDATUM:
2017-04-07
PUBLICERINGSDATUM:
2017-03-13
ORT:
Solna
Bli en del av vårt team
PostNord Document Management är en del av Legal Affairs med uppdrag att styra och utveckla PostNords dokumenthanteringsstrategier. Du är medlem av PostNords tvärfunktionella grupp för den digitala arbetsplatsen och arbetar med ett digitalt och gemensamt arbetssätt för alla våra dokument. Placeringsort är Solna
 
Du har vad som krävs
Vi söker dig med relevant akademisk examen som inkluderar arkivvetenskap, som har flerårig erfarenhet av arbete med dokumenthanteringsstrategier och dokumenthanteringssystem baserat på SharePoint. Du brinner för digitala lösningar. Du har dokumenterad erfarenhet av projektarbete och ISO 9001. Du förvaltar och utvecklar vår gemensamma dokumenthanteringsprocess och dokumenthanteringsplan samt medverkar i projekt för scanning, digitala formulär och elektronisk arkivering. Du samverkar med Hållbarhet och Informationssäkerhet i arbetet med att värdera och klassa information.   
Du har god kommunikationsförmåga och förmåga att i dialog med övriga verksamheten förankra och skapa förståelse för frågor inom området dokumenthantering.   
Erfarenheter från processorientering i komplexa organisationer och en landsöverskridande verksamhet ser vi som meriterande.  
 
Vi levererar
Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av ett företag med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.
 
Ansök
Vill du veta mer om jobbet så kontakta chefsjurist Sverige Jessica Karlberg Lagrelius på telefon 076/815 07 73. Sista ansökningsdag 7 april 2017.  
 
Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga
 
Vi ser fram emot att höra från dig.
Sista ansökningsdag
2017-04-07