Start /  YRKE & KARRIÄR /  Platsannonser /  Stockholms läns landsting (1)

Landstingsarkivet är arkivmyndighet i Stockholms läns landsting och ansvarar för styrning, kontroll och uppföljning av landstingets informationshantering. Vi är slutarkiv för den information som ska bevaras inom Stockholms läns landsting och vi ansvarar för att ta emot, förvara, tillhandahålla och tillgängliggöra informationen. Vi utvecklar och förvaltar landstingets e-arkiv.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM:
2017-03-24
PUBLICERINGSDATUM:
2017-03-17
ORT:
Stockholm

Vill du arbeta på en framtidsinriktad arkivinstitution och i en verksamhet med fokus på teamarbete och gemensamt utvecklingsarbete? Vill du vara en del av vårt team Svar med uppdraget att tillhandahålla landstingets information och ge god service till allmänhet, verksamheter och forskning?

Vi söker nu en arkivarie på viss tid till Svar på Landstingsarkivet. Hos oss arbetar du i ett positivt team som samarbetar och tar hjälp av varandra för att nå goda resultat. Vi arbetar aktivt med förbättringsarbete och du kommer att få möjlighet att påverka och bidra i utvecklingen av vår verksamhet.

Arbetsuppgifter:

På Svar arbetar vi med att handlägga ärenden som rör utlämnande av allmän handling från de arkiv vi förvarar. Du kommer att arbeta med alla steg i svarsprocessen. Ta emot och registrera ärenden, vägleda och hjälpa kunder som besöker oss och hör av sig på telefon, söka reda på och tar fram arkivinformation, sekretesspröva, menbedöma och lämna ut arkivinformation.

Anställningsform:

Heltid, visstidsanställning

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har högskoleutbildning där arkivvetenskap ingår. Du har god kännedom om olika sätt att redovisa information på och du är van att eftersöka information på olika media. Du har arbetat med kundkontakt och har goda referenser från ett sådant arbete. Du har en mycket god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

Personliga egenskaper:

Vi lägger stor vikt vid hur du är som teammedlem och din förmåga att samarbeta. Du skapar goda relationer i kundkontakter, du är serviceinriktad, engagerad och professionell.

Information om tjänsten lämnas av:

Enhetschef Veronika Lövgren
tel:070-737 37 28

Fackliga företrädare:

Vision Heléne Söderholm
tel:08-123 140 54
SACO Gunilla Evanth
tel:08-123 142 36
Sista ansökningsdatum: 2017-03-24 refnr LSF-17-80185

 

Stockholms läns landstings främsta uppgift är att se till att länets invånare har tillgång till en väl fungerande hälso- och sjukvård och kollektivtrafik. Landstinget ansvarar också för regionplanering och för att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i länet. Landstinget är en av de största ekonomiska aktörerna i Sverige med drygt 44 000 medarbetare.

Landstingsstyrelsens förvaltning stödjer landstingsstyrelsen i uppgiften att leda, styra och samordna landstingets verksamheter. I uppdraget ingår också att ta fram beslutsunderlag till den politiska organisationen samt ge service till den politiska ledningen.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen "Ansök här". Ansökningar per post eller e-post beaktas inte.