Studentmedlem i DIK

DIK samlar inte bara yrkesverksamma, utan även studenter - inom humaniora, kultur och kommunikation. Studenter som kommer att ha kreativa och kommunikativa yrken i framtiden. DIK har idag mer än 1 500 studentmedlemmar som använder sitt studerandemedlemskap DIK som en genväg in i yrkeslivet. DIK kan din framtida arbetsmarknad.

Jag vill bli medlem!
DIK ikon

Bli studentmedlem

100 kronor för hela studietiden! Tjuvstarta din karriär som studentmedlem i DIK! För dig som studerar något inom kommunikation, media eller kultur så är ett studentmedlemskap i DIK en god investering. Då får du tillgång till bra stöd och kunskap inför ditt kommande arbetsliv.

Läs mer..
DIK ikon

Det här ingår i medlemskapet

Några av de förmåner DIK erbjuder dig som studentmedlem:CV-granskning och intervjuträning - Lönerådgivning och statistik som hjälper dig förhandla rätt lön inför jobbet - Förhandlingsstöd i samband med första jobbet eller kanske redan nu om du har ett extra- eller sommarjobb - En anställd studenthandläggare som svarar på frågor om studier och yrkesliv.

Läs mer..
DIK ikon

Engagera dig i DIK Student

Som studentmedlem i DIK är du också en del av DIK Student. I nätverket kan du som studentmedlem aktivt bevaka och driva frågor som rör studentmedlemmarna. Som aktiv i DIK Student har du möjlighet att delta i diskussioner och beslut som rör din yrkesverksamma framtid.

Var med och tyck till!
DIK ikon

Sök ett stipendium

Flera av DIK:s stipendier, priser och utmärkelser kan du söka redan under studietiden. Årets kommunikationsuppsats, kulturuppsats eller uppsatsstipendiet inom arkiv- eller informationsvetenskap kanske kan bli ditt!

Läs mer och ansök!
DIK ikon

DIK på din studieort

På flera studieorter i Sverige har DIK egna studentinformatörer. Kontakta dem gärna om du vill veta mer om DIK eller om lokala studentaktiviteter i DIK:s regi.

Finns DIK på min studieort?
DIK ikon

Boka DIK-föreläsning

Arbetsmarknaden för kultur, media och kommunikation är bred men vägen ut till arbetsmarknaden kan vara krokig och svårnavigerad. Hur hittar man alla de där spännande och intressanta tjänsterna som det pratas om och som kräver just din kompetens?

Se till att DIK kommer till dig!

Kalender


 
Innehållsansvarig: Stieg Andersson / stieg.andersson@dik.se