Registrator

Vill du bidra till utvecklingen av den statliga verksamheten? Just nu söker Riksrevisionen en registrator då en av våra två nuvarande registratorer går i pension.

Kontaktpersoner

Birgitta Björkman, registrator

Tfn: 0734-45 20 50

Petra Bergman, chefsjurist

Tfn: 0734-45 20 52

Arbetsuppgifter

Som registrator vid Riksrevisionen kommer du bl.a. registrera, arkivera och lämna ut allmänna handlingar, hantera inkommande och utgående post, bevaka e-postlådor och i övrigt vara ett stöd i myndighetens informationshantering. Du kommer även vara delaktig i att skapa nya manualer och rutiner kring registratorsfunktionen och förväntas delta i utvecklingen av vår informationshantering i en process där vi går från i huvudsak pappersbaserad till digital hantering. Arbetet sker i nära samarbete med våra arkivarier och andra som arbetar med myndighetens informationsförsörjning. I arbetsuppgifterna ingår även bl.a. att ge stöd och råd till chefer och medarbetare när det gäller dokumenthanteringsfrågor samt att medverka vid informationsträffar och utbildningar. Anställningen är för närvarande placerad på rättsavdelningen som ansvarar för juridiskt stöd, arkiv, registratur och upphandling. Avdelningen leds av myndighetens chefsjurist och består av 15 medarbetare.

Vi erbjuder dig en professionell och stimulerande miljö med goda möjligheter till personlig utveckling

Vi söker

Vi söker dig som har gymnasieutbildning och flerårig, väl vitsordad, erfarenhet som registrator inom offentlig förvaltning. Du har god kännedom om de författningar som reglerar statliga myndigheters informationshantering.

Det är meriterande om du arbetat med digitalisering och är van att hantera stora mängder data, till exempel från utredande verksamhet, och har erfarenhet av elektronisk dokumenthantering liksom e-arkivlösningar.

Som person är du ansvarstagande, noggrann och flexibel. Du har ett väl utvecklat ordningssinne liksom en god förmåga att prioritera bland dina arbetsuppgifter och arbeta självständigt. Arbetsuppgifterna förutsätter att du bidrar till ett gott samarbete med olika personalkategorier, har ett trevligt bemötande och strävar efter att ge god service till hela myndigheten. Du är mån om en god kvalitet i ditt arbete även vid hög arbetsbelastning. Du har vidare en hög integritet och ett gott omdöme.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrigt om anställningen

Anställningen är tillsvidare och inleds med sex månaders provanställning. Tillträde sker snarast enligt överenskommelse.

Vår arbetsplats är belägen på Nybrogatan i centrala Stockholm.

På grund av kommande ledigheter planeras intervjuer för anställningen till den 11–29 juni.

Anställningen är placerad i säkerhetsklass, vilket förutsätter svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställningen i enlighet med bestämmelserna i säkerhetsskyddslagen.

Ansökan

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via vårt rekryteringssystem senast 2018-06-11. Du kommer även få svara på ett antal frågor i samband med att du skickar in din ansökan. 

Genom att skicka in din ansökan ger du ditt medgivande till hantering av dina personuppgifter i rekryteringen.

Mer information om anställningen

Vill du veta mer? Kontakta registrator Birgitta Björkman, 0734-45 20 50, eller chefsjurist Petra Bergman, 0734-45 2052.

Mer information om hur det är att arbeta hos Riksrevisionen hittar du på vår hemsida.

Fackliga representanter

Per Dackenberg, Saco-S/Riksrevisionen, 08-5171 4272.

Ingvar Önnhage, ST/Riksrevisionen, 08-5171 4097.

Om Riksrevisionen

Riksrevisionen är en oberoende myndighet med uppdrag att granska statens verksamhet. Vår uppgift är att bedöma resultatet av statliga insatser, om skattepengar använts effektivt och om myndigheter redovisat sin verksamhet på ett rättvisande sätt. Resultaten av våra granskningar får ofta stor uppmärksamhet och ligger till grund för debatt och beslut om förändringar i viktiga samhällsfrågor.

Vi har även ett internationellt utvecklingssamarbete med flera revisionsmyndigheter runtom i världen.

Sista ansökningsdatum

11 juni

Ort

Stockholm

Kontaktpersoner

Birgitta Björkman, registrator

Tfn: 0734-45 20 50

Petra Bergman, chefsjurist

Tfn: 0734-45 20 52