Boka ett personligt samtal med löneexpert

Lönen är en viktig faktor på jobbet. Vi hjälper dig att ta dig till nästa nivå. Boka ett personligt samtal med någon av våra uppskattade löneexperter som hjälper dig maxa din löneutveckling.

DIK arbetar för att du ska ha en lön som motsvarar dina insatser. Vi ger dig den hjälp du behöver inför ditt löne- och utvecklingssamtal och när det gäller diskussioner med din arbetsgivare om dina arbetsuppgifter.

DIK:s roll i lönefrågor är att framförallt att hjälpa dig förstå vad du är värd för din arbetsgivare. Vi hjälper dig också att få en bild av vad du bidrar med i relation till verksamhetens mål och de uppgifter som satts upp för dig. Vi stöttar dig, men det är du själv som behöver ha detaljkunskaperna om på vilket sätt just du är viktig för utvecklingen av verksamheten. Det är du som vet vad du är bra på.

I vårt arbete utgår vi från DIK:s lönepolicy. Målet med den är att varje medlem ska ha största möjliga löneutveckling.

Vårt mål är att varje medlem ska ha största möjliga löneutveckling.

När det är dags för dig att ha lönesättande samtal är förberedelse A och O. Skaffa dig kunskap och förbered dig – det kan hjälpa dig utvecklas på din arbetsplats och att få högre lön. För bästa möjliga förberedelse: boka en tid med löneexpert redan idag. Och när du bokar, ange gärna följande i kommentarsfältet:

  • nuvarande arbetsgivare
  • nuvarande befattning
  • eventuellt examensår
  • ifall samtalet ska handla om lönesamtal eller nytt jobb och därmed ny lön.

Logga också gärna in på Mina sidor och se till så att dina uppgifter är uppdaterade.