Gå till innehåll

Föreläsning “Mänsklig hållbarhet i en skakig tid”

anna-bennich-forelasning_medlemserbjudande_danske-bank_dik

Tillsammans med vår samarbetspartner Danske Bank bjuder vi in dig som medlem i DIK till en digital föreläsning med Anna Bennich, där hon pratar om “Mänsklig hållbarhet i en skakig tid”. Föreläsningen är tillgänglig för dig som medlem under en begränsad tid!

Hur påverkas vi människor av att befinna oss i en kris som den här pandemin innebär för oss på olika sätt? Vilka signaler bör vi ha lite koll på - och hur kan vi hjälpa varandra om det behövs? För många har även familjeliv och relationer (eller icke-relationer) satts på prov, vilka är de vanligaste fallgroparna och vad kan vi göra åt dem? Hur återhämtar vi oss på bästa sätt om vi känner av stress i våra yrkes- och vardagsliv (det är ju inte så pandemi-relaterat utan en fråga som gått varm de senaste åren i den tids-effektiva era som är vår samtid). Den här föreläsningen ger konkreta tips ur olika vinklar - för att hålla näsan över vattenytan om det behövs, eller för en hållbar vardag.

Anna Bennich är psykolog, psykoterapeut, föreläsare och författare. Hon arbetar för att nå ut till så många som möjligt med sin kunskap om stresshantering, hälsofrågor och med att skapa hållbara relationer.

Se föreläsningen här

Denna föreläsning är endast öppen för medlemmar. Logga in på Mitt DIK och gå till Mitt DIK > Mina förmåner för att ta del av föreläsningen.

Du kan se föreläsningen när du vill under perioden 8-20 juni 2021.