Rädda klimatet ett steg i taget – börja med arbetsplatsen

Naturskyddsföreningen. Foto: Alexander Donka

Är du intresserad av att göra en verklig skillnad när det kommer till klimatarbetet på din arbetsplats? Då vill du inte missa detta webbinarium med Hedvig Schylander, Klimatsakkunnig på Naturskyddsföreningen och samordnare för deras klimatnätverk.

DIK har bjudit in Hedvig Schylander för att dela med sig av sin expertis och erfarenhet om klimatarbete. Under detta interaktiva webbinarium kommer Hedvig att guida oss genom hur medarbetare kan göra förbättringar på sina arbetsplatser när det gäller klimatfrågor. 

Här är några av de ämnen som kommer att diskuteras:

• Vägen till klimatvänlig arbetsplats: Hedvig kommer att dela insikter om hur du kan övertyga ledningen på din arbetsplats att ta klimatarbete på allvar och engagera kollegorna i detta viktiga ämne.

• Hur du kan jobba fackligt med klimatet: Endast genom att genomföra en jämlik omställning kan vi säkerställa ett hållbart arbetsliv i framtiden. Därför måste fackföreningsvärlden agera redan nu för att främja en hållbar miljö och klimatet för morgondagen.

• Kunskap om nuläget: Faktiska data kring hur situationen ser ut idag kopplat till klimat och miljö. 

• Erfarenhetsutbyte: Detta webbinarium ger dig även möjligheten att dela dina egna erfarenheter och tankar med andra DIK-medlemmar.

 
Webbinariet riktar sig till dig som är DIK-medlem. Anslut dig till webbinariet den 5 december kl. 12:00 för att lära dig hur DU kan spela en roll i att främja klimatarbetet på din arbetsplats.

Datum: 5 december
Tid: 12:00 - 13:00

Anmäl dig här för att säkra din plats. 
Tillsammans kan vi göra skillnad!

 

Länken till det digitala webbinariet kommer skickas ut dagen innan eventet, till de som anmält sig.