Gå till innehåll

Skrivarkurs med DIK

Vässa ditt skrivande för att påverka i viktiga frågor! Välkommen till skrivarkurs med DIK.

Nu får du som är medlem i DIK chansen att utveckla ditt skrivande med mycket erfarna kursledare. De senaste åren har varit omvälvande, och många frågor om vårt gemensamma samhällsbygge har ställts på sin spets. Du kan vara med och påverka i de framtidsfrågor som är viktiga för dig.

På kursen lär du dig teknik och taktik och hur du får bäst spridning för dina texter. Dessutom får du en engagerande introduktion till de frågor som står högst upp på dagordningen för DIK i valrörelsen, samt smarta tips på hur du kan arbeta för att påverka politiken på olika nivåer.

Du får också träffa andra engagerade DIK-medlemmar med intressanta jobb att dela erfarenheter med.

Praktisk information

Datum och tid: 11 juni kl 11:00 – 12 juni kl 13:00.
Plats: DIK:s kansli på Bondegatan 21 i Stockholm. DIK står för eventuell resa och boende.
Antal platser: 15. Om det är fullt placeras du i väntelista och kontaktas via mejl om det finns en plats.
Anmälan: Anmäl dig nedan senast 2 juni.

Anmäl dig till kursen här>>

Medverkande

Veronica Palm, foto: Sofia Runarsdotter
Veronica har under lång tid arbetat med politik i olika former, bland annat som riksdagsledamot i tretton år. Sedan hon lämnade politiken ägnar hon sig främst åt att skriva. Hon har gett ut tre böcker och är återkommande krönikör i flera tidningar. Under ett knappt år framåt arbetar Veronica också deltid med utredning och yrkesfrågor på DIK.

Tamim Alameddine 
Tamim har lång erfarenhet av politik, opinion och politisk påverkan. Han har arbetat som politisk tjänsteman på Sveriges riksdag och i Stockholm stadshus och har haft ett antal politiska förtroendeuppdrag på kommunal nivå. Dessutom har Tamim arbetat som utredare och valledare på Hyresgästföreningen och haft fackliga förtroendeuppdrag på lokal nivå. Idag arbetar Tamim på DIK som förbundssekreterare och påverkansansvarig.

Frågor?

Kontakta Hillevi Good på hillevi.good@dik.se om du har några frågor om kursen.