Gå till innehåll

Webbinarium: Bäst före-datum på kunskap och kompetens

akademikerveckan-feb-2023

Välkommen på ett spännande och kostnadsfritt webbinarium om kunskap och kompetensutveckling!

Den viktigaste kunskapen att hantera kommer att bli den att kunna lära nytt och lära om. Att hantera nya system och nya arbetssätt och nya uppgifter.

Många jobb kommer försvinna, men fler kommer att skapas – inte i någon avlägsen framtid utan i vår närtid. Vi kommer hela tiden behöva tänka upskill & reskill.

Hur kan vi som individer, team och verksamheter ta emot förändringen och vara med och skapa den, i stället för att vänta på att den ska hända? Vilka kunskaper och kompetenser kommer vi att behöva? Hur kan vi utbilda/ombilda och utveckla oss? Och kommer vi ens att prata om tjänstemän och arbetare framöver?

Om föreläsaren
Ekon Dr Lena Lid Falkman, affilierad forskare vid Handelshögskolan i Stockholm och lektor i arbetslivsvetenskap vid KAU. Lena kommer att med stora drag måla en tavla med historia och spaning för framtid för att göra oss redo för det nya kunskapssamhället.

Praktisk information

  • När: Fredag 10 februari, 12:00–13:00.

  • Var: Webbsändning. Du får länken efter att du har anmält dig.

  • För dig som: Alla är välkomna, även du som inte är medlem.

  • Sista anmälningsdag: 9 februari

Anmäl dig till webbinariet

Anmäl dig till eventet här>>

Frågor?

Kontakta akademikerveckan@saco.se om du har några frågor om detta event.

Webbinariet anordnas som en del av Akademikerveckan där Sacoförbunden kraftsamlar för att lyfta frågor som är viktiga för Sveriges akademiker. Är du förtroendevald? Läs mer om hur du kan aktivera din arbetsplats under Akademikerveckan.