Gå till innehåll

Chefsfredag 25 september

webbinar-chefsfredag-25-sept

Välkommen till en tankeväckande föreläsning om hur medierna fungerar och vad du som chef behöver känna till i kontakterna med journalister. Föreläsningen sker digitalt och är kostnadsfri för dig som är ledare och medlem i DIK.

Hur ska du som chef prata med pressen? Många chefer har stor erfarenhet och kunskap av att möta medierna, ibland har man fått lära sig den hårda vägen av misstag, stormar och kritik. Hur kan du förbereda dig och vilket stöd behöver du?

Den här chefsfredagen ger dig en god insyn i logik, arbetssätt, kunskap, råd till dig som chef och perspektiv i mötet med medierna. Det är en del i din vardag som chef och en viktig del i kommunikationen med medborgare, medarbetare, kunder och andra aktörer som följer och samarbetar med din verksamhet.

Rusta dig och bli ditt bästa jag i mötet med media. Thord Eriksson guidar dig i dina förberedelser. Det finns också möjlighet att köpa ”Prata med pressen – handbok för intervjuade” till ett förmånligt pris.

Thord Eriksson är en erfaren journalist och författare med bakgrund inom press, radio och tv och har bland annat arbetat för Dagens Nyheter, Fokus och Dagens Samhälle. Idag är han chefredaktör för Biblioteksbladet. 2014 kom hans bok om äldreomsorg och den så kallade Caremaskandalen. Hans senaste bok ”Dom som stod kvar” handlar om svensk migrationspolitik.

Tid: Fredag 25 september klockan 14:00 – 15.30.

Plats: Digitalt, deltagarlänk mejlas ut senast en vecka innan eventet

Anmälan: Skicka anmälan till inbjudningar@dik.se senast 18 september