Gå till innehåll

Medlemsförmånen "Chefstidningen" i ny tappning

En av DIK:s medlemsförmåner för chefer och ledare är en kostnadsfri prenumeration på ledarmagasinet Chefstidningen. Nu satsar redaktionen på ny webb och redesign för att tillgängliggöra tidningen ytterligare.

Nu kan du som är chef eller ledare, och medlem i DIK, helt kostnadsfritt ta del av den nya releasen av chefstidningen.se. Nya Chefstidningen.se ska varje dag förse sina läsare med journalistik om ledarskap, organisation och HR, samtidigt som läsaren får ett magasin hemskickat till brevlådan åtta gånger om året.

Chefstidningen satsar på tillgänglig och engagerande journalistik om ledarskap och organisation, men hjälper även läsaren vidare till forskning och fördjupning i viktiga ämnen.

 - Chefer och ledare har en viktig roll i samhället. Vi hoppas ge inspiration till ett ledarskap vi nog alla vill se mer av, konstaterar tidningens chefredaktör Helene Claesson Jennische.

Helene Claesson Jennische, chefredaktör på Chefstidningen. Foto: Viktor Gårdsäter

– Som läsare ska man ha nytta av Chefstidningen, den ska ge handfasta råd och verktyg. Men också bjuda på inspiration i form av röster och erfarenheter från spännande ledare i alla tänkbara branscher, fortsätter hon.

Frågor om nya Chefstidningen? Se frågor och svar här eller kontakta dem på redaktionen@chefstidningen.se så hjälper de dig!

Om tidningen

Chefstidningen ägs av Akademikermedia och utbildning AB, som via Akademikertjänst ägs av Saco-förbunden Akademikerförbundet SSR, Sveriges Ingenjörer, DIK, Naturvetarna, Sveriges Farmaceuter och Arbetsterapeuterna.

Ägarförbunden ger sina chefsmedlemmar en prenumeration på Chefstidningen som medlemsförmån.