Just nu går det inte att logga in på Mitt DIK, eller registrera sig som ny medlem, på grund av tekniska problem. Vi arbetar på att lösa det så snabbt som möjligt!

Gå till innehåll

Annonsera om lediga tjänster

Annonsera

Har ditt företag lediga tjänster inom arkiv, bibliotek, kultur eller kommunikation? Annonsera hos DIK, så når du rätt målgrupp. Du väljer om din annons ska publiceras här på webben eller i våra riktade nyhetsbrev – eller både och.

För våra medlemmar publicerar vi löpande nya platsannonser. Oavsett i vilken av våra kanaler du väljer att annonsera, får du en riktad exponering till ett bra pris.

Annonsera på dik.se

Dik.se har i genomsnitt 18 000 unika besökare i månaden. Bland besökarna är platsannonserna alltid bland de tre mest besökta sidorna. Du kan alltså vara säker på att din annons ses av många. Varje annons ligger ute till och med sista ansökningsdatum.

  • Annonspris dik.se: 5 900 kronor (exkl moms)

  • Annonspris nyhetsbrev: 4 900 kronor (exkl moms)

Annonsera i DIK:s nyhetsbrev

DIK ger ut nyhetsbrev för medlemmar tio gånger per år, som regel första veckan i månaden med uppehåll under sommaren. Nyhetsbreven finns i olika versioner för olika yrkesgrupper. Det gör att en annons i DIK:s nyhetsbrev verkligen ger dig möjlighet att rikta dig till en mycket specifik målgrupp. I varje utgåva av nyhetsbrevet finns utrymme för sex platsannonser per yrkesgrupp. Meddela oss om du också vill annonsera i nyhetsbrevet.

Alla priser är exklusive moms.

Vi skapar din platsannons

Vill du skicka in en platsannons, annonsera i vårt nyhetsbrev eller har du andra frågor? Hör av dig till Emelie Blomquist på emelie@adviser.se eller 072-600 67 38. Välkommen!