Kollektivavtal – sov på saken

Lär dig allt om kollektivavtal – medan du sover

Visste du att du kan lära dig allt om kollektivavtal – genom att sova på saken? Vårt ljudspår nedan ger dig en sövande introkurs i kollektivavtalets alla fördelar. Så ta en paus från briefer, målgruppsinsikter och presentationer och låt dig vaggas in i en behaglig sömn. När du sedan vaknar om en liten, liten stund kommer du både vara utvilad – och ha stenkoll på kollektivavtal.

Därför ska er byrå ha kollektivavtal – 5 bra anledningar

Vill ni ge dina anställda bra villkor, få tillgång till de bästa pensionslösningarna och dessutom vinna fler uppdrag? Då är kollektivavtal en bra idé.

Kollektivavtalen är en del av det vi kallar för svenska modellen. Men hur fungerar den här modellen egentligen vad är ett kollektivavtal? Vi reder ut begreppen.

Skräddarsy ditt avtal här

Vill du ge dina anställda bra villkor, få tillgång till de bästa pensionslösningarna och dessutom vinna fler uppdrag? Skräddarsy ditt avtal med DIK!

Så tuff är byråbranschen – enligt ny rapport från DIK

Ojämställdhet, gratisjobb och otrygga anställningar. DIK:s rapport ”Vad är du beredd att offra?” blottar de usla villkoren i byråvärlden.

DIK och Gullers Grupp tecknar unikt kollektivavtal

Fackförbundet DIK och kommunikationsbyrån Gullers Grupp tecknar ett kollektivavtal som skapar förutsättningar för en fortsatt stark utveckling av företaget.

”Alla vill förbättra något men ingen vill bli förändrad av andra”

Det finns många fallgropar i förändringsprocesser på arbetsplatser. De flesta når inte sina mål. Kommunikationskonsulten Andris Zvejnieks tipsar om du lyckas.

Så arbetar du strategiskt med kreativitet

Med rätt förutsättningar på arbetsplatsen går det att skapa den kreativitet som krävs för att överleva i det digitala landskapet. Vi tipsar om hur.

Mer i plånboken med kollektivavtal

Det lönar sig att jobba på en arbetsplats med kollektivavtal. Här kan du se hur mycket mer det blir i plånboken.