Kollektivavtal – sov på saken

Lär dig allt om kollektivavtal – medan du sover

Visste du att du kan lära dig allt om kollektivavtal – genom att sova på saken? Vårt ljudspår nedan ger dig en sövande introkurs i kollektivavtalets alla fördelar. Så ta en paus från briefer, målgruppsinsikter och presentationer och låt dig vaggas in i en behaglig sömn. När du sedan vaknar om en liten, liten stund kommer du både vara utvilad – och ha stenkoll på kollektivavtal.

Därför ska er byrå ha kollektivavtal – 5 bra anledningar

Vill ni ge dina anställda bra villkor, få tillgång till de bästa pensionslösningarna och dessutom vinna fler uppdrag? Då är kollektivavtal en bra idé.

Kollektivavtalen är en del av det vi kallar för svenska modellen. Men hur fungerar den här modellen egentligen vad är ett kollektivavtal? Vi reder ut begreppen.

Skräddarsy ditt avtal här

Vill du ge dina anställda bra villkor, få tillgång till de bästa pensionslösningarna och dessutom vinna fler uppdrag? Skräddarsy ditt avtal med DIK!

Skräddarsy ditt avtal med DIK

Vill du ge dina anställda bra villkor, få tillgång till de bästa och mest prisvärda pensionslösningarna och dessutom vinna fler uppdrag? Skaffa kollektivavtal!

DIK öppnar nummer för frågor om sexuella trakasserier

I kommunikationsbranschens upprop #sistabriefen riktades en särskild uppmaning till branschorganisationerna. Telefonnumret är ett första steg i arbetet.

DIK och Gullers Grupp tecknar unikt kollektivavtal

Fackförbundet DIK och Gullers Grupp tecknar ett kollektivavtal som skapar förutsättningar för en fortsatt stark utveckling av företaget.

Per Grankvist: "Det är svårt att titta in i någon annans bubbla – men det går"

Styrs din världsbild av algoritmer? Per Grankvist gästade DIK Sessions för en interaktiv lunchföreläsning i november. Nu kan du se hela föreläsningen på dik.se.

Mer i plånboken med kollektivavtal

Det lönar sig att jobba på en arbetsplats med kollektivavtal. Här kan du se hur mycket mer det blir i plånboken.