DIK:s karriärcoach tar dig vidare till nästa steg i karriären!

Är du redo för nästa steg i karriären? DIK:s karriärcoacher ger dig tipsen och verktygen för att gå vidare. Oavsett om du längtar efter en ny arbetsplats eller en ny roll på ditt nuvarande jobb.

Som fackförbund guidar vi dig att få ut mesta möjliga av din kompetens och i din yrkesroll. Vi kan också hjälpa dig att hitta en ny roll, om du vill byta jobb. Våra certifierade karriärcoacher kan hjälpa dig med flera saker:

Coachande karriärsamtal

Vet du att du vill vidare, men vet inte riktigt vart eller hur? Ett samtal med någon av våra coacher ger dig en tydligare bild av vad du kan och vad du vill i yrkeslivet och kan motivera dig till att ta nästa steg. Alltid med utgångspunkt i dina behov och var du befinner dig just nu.

Granskning av cv och personligt brev

Ett bra cv och ett välskrivet personligt brev är första steget mot en intervju. Medan ditt cv är en förteckning över dina kunskaper, erfarenheter och färdigheter, ska brevet ge en personligare bild av dig och vad du kan bidra med. Och båda måste de skräddarsys efter den tjänst du söker. Våra coacher granskar, ger tips om vad du ska lyfta upp och hjälper dig att skilja dig från mängden. Du kan också få hjälp med din LinkedIn-profil.

Förberedelser för jobbintervju

Med ett bra cv och ett välskrivet personligt brev, är ditt nästa steg att gå på jobbintervju. Våra coacher ger dig en genomgång av vad en intervju innebär och hur du kan förbereda dig på bästa sätt. Vi går igenom vanliga frågor och hur du ska tänka när du svarar.

Välkommen att boka tid för samtal

Samtalen med våra karriärcoacher sker via telefon. Det kostar ingenting för dig som är medlem och du kan utnyttja servicen flera gånger. Du börjar med att boka ett samtal och vill du ha uppföljande samtal bokar du det direkt i ditt samtal.

Boka tid direkt

Har du frågor?
Har du frågor om hur vi kan stötta dig i din karriär? Vill du ha hjälp att hitta en tid med karriärcoach? Hör av dig till DIK:s coacher via e-post: karriar@dik.se