Seminarier och kurser hos DIK och våra samarbetspartner

DIK hjälper dig att fördjupa dig och bli ännu säkrare i din yrkesroll – eller att ta steget mot nästa. Håll utkik efter aktuella seminarier och kurser här. För att du inte ska missa sådant som passar dig särskilt bra får du ibland tips via e-post.

DIK ordnar regelbundet egna seminarier och fackliga utbildningar. Dessutom har vi samarbeten med ett antal organisationer, för att du ska få ett bredare urval. Hos våra samarbetspartner får du en generös DIK-rabatt – och ibland helt kostnadsfria utbildningar.

Aktuellt från DIK

Här ser du vad vi på DIK arrangerar just nu.

Hållbar vardag i en ohållbar värld

Jobb och privatliv flyter samman i en alltmer digital och gränslös vardag. DIK arbetar för att du som medlem ska må bra och vara hållbar både i arbetslivet och privat. Som en del i detta samarbetar vi med Hållbar Vardag, som arbetar för ökad personlig hållbarhet och bjuder in till fyra olika tillfällen under året.

En workshop om lön - dela med dig och lär av andra

Hur förbereder du dig inför ett lönesamtal? Vad har fungerat bra? Har något fungerat mindre bra? Dela med dig och lär av andra under en workshop om lön. 

  • Sundsvall - vintern 2019 (datum kommer)
  • Stockholm - vintern 2019 (datum kommer)

Leadership Friday – för dig som är chef eller ledare

Leadership Friday är en serie kostnadsfria frukostseminarier för dig som är chef och vill utvecklas som ledare. Det blir god frukost, samtal med författare, bokförlag och chefskollegor om senaste ledarskapslitteraturen samt möjlighet att köpa böcker till reducerat pris. Leadership Friday är ett samarbete mellan DIK, Naturvetarna Chef och Sveriges Arbetsterapeuter.

Datum för 2019:

Chefsfredagar

Chefsfredag är en kostnadsfri medlemsförmån för dig som är chef och medlem i DIK. Att fylla på med inspiration och kunskap samt utöka ditt nätverk är värdefullt. Chefsfredag är ett samarbete mellan DIK, NaturvetarnaSveriges ArbetsterapeuterSvensk Chefsförening och Fysioterapeuterna.

Datum för 2019:

Är du chef eller ledare och medlem i DIK?
Har du inte fått inbjudan till Leadership Friday och Chefsfredagarna via e-post? Hör av dig till fraga@dik.se 

Att hantera hot

Utbildning för bibliotekarier i att hantera och förebygga hot och våld på arbetsplatsen. Kontakta Elisabeth Karlsson Westberg för mer information.