Mer tillit, går det? Chefsfredag med Peter Örn

Välkommen till en chefsfredag med seminarium med nätverkande mingel med dryck och tilltugg! Chefsfredagen är kostnadsfri för dig som medlem i DIK.

Mer tillit, går det? Allt mer komplexa uppdrag inom olika verksamheter kräver ökat utrymme för professionen, mer tillit och dialog i stället för detaljstyrning och krånglig administration. Men vad innebär ökad tillit i praktiken?

Peter Örn är författare, föreläsare och ledamot av flera styrelser. Hans senaste bok har titeln ”Prostatacancer – en bok om hopp”. Peter Örn är ordförande för Blekinge Tekniska Högskola och ledamot av Sidas styrelse. Han har tidigare bland annat varit chef för Svenska Röda Korset och VD för Sveriges Radio. Peter har också varit redaktör för Akademikerförbundet SSR:s debattbok ”Leda med tillit” som också kommer att delas ut till alla på chefsfredagen.

Tid: Fredag den 12 oktober
Föreläsningen är 14.00 – 15.30 och därefter mingel och nätverkande
Plats: Scandic Crown, Polhemsplatsen 3, Göteborg
Intresset är stort, därför är anmälan bindande. Anmäl om du får förhinder och ge någon annan chans att delta. Anmäl dig till inbjudningar@dik.se. Chefskollega kan följa med i mån av plats. 

Varmt välkommen!