Dina Pengar – en kväll som tryggar din framtid

Maxa tryggheten i ditt liv och få ut mesta möjliga av dina pengar! Anmäl dig till någon av våra temakvällar i Stockholm, Göteborg eller Sundvall.

Vill du få ut mesta möjliga av kronorna du tjänar in? Och samtidigt slippa lägga massor av tid och energi på att jämföra försäkringar och lära dig allt om hur pensionssystemet fungerar?

Under våra temakvällar om trygghet i Göteborg, Stockholm och Sundsvall hjälper vi dig få stenkoll på din ekonomi – samtidigt som du får personliga råd kring pension, lön och försäkringar. Om du är egen företagare kan du dessutom få en offert på företagsförsäkring.

Kvällarna sker i samarbete med Akademikerförsäkring, och rådgivningen är helt oberoende. Du kommer både få råd om vilka försäkringar du borde teckna och vilka du inte ska satsa på.

Så kom, lyssna, mingla, ställ frågor och lämna kvällen både klokare och tryggare. Och eftersom gratis är gott, så är hela baletten är kostnadsfri för dig som DIK-medlem och en kollega.

Anmäl dig här:

 

Experter på plats

Annika Creutzér, känd från Plånboken i P1, är privatekonomisk expert och har varit ekonomijournalist på en rad stora tidningar. Hon har en unik kombination av gedigen kunskap i nationalekonomi och privatekonomi förenat med journalistisk rutin och erfarenhet.

Stefan Kummås, omvärldsanalytiker på Akademikerförsäkring, har arbetat större delen av arbetslivet inom dagligvaruhandeln med också med kund och omvärldsanalys inom flera företag, senast inom Ledarna.