Hållbar vardag i en ohållbar värld

Stress, tidsbrist och otillräcklighet har blivit normalläget för många. Hur kan du skapa en vardag som är hållbar på lång sikt?

Jobb och privatliv flyter samman i en alltmer digital och gränslös vardag. Frågan är hur vi kan hålla avståndet till den så kallade väggen. Det är hög tid att utveckla den tredje kompetensen.

 Ur innehållet:

  • Hur hamnade vi här och hur påverkas vi?
  • Vad behövs för att navigera i detta nya landskap?
  • Utveckla din tredje kompetens – den personliga hållbarheten.

Du får med dig insikter och konkreta verktyg för din egen personliga hållbarhet.
Vi varvar teori med praktiska övningar. 

DIK arbetar för att du som medlem ska må bra och vara hållbar både i arbetslivet och privat. Ett hållbart arbetsliv handlar inte bara om en bra arbetsmiljö och goda arbetsvillkor, utan även om hur du som individ kan göra dig mer personligt hållbar i din vardag, oavsett var du jobbar.

Som en del i detta samarbetar vi med Hållbar Vardag, som arbetar för ökad personlig hållbarhet hos individer, familjer, arbetsgrupper och organisationer.

Om föreläsaren

Anna Ahrenfelt är grundare och vd på företaget Hållbar Vardag vars vision är att bidra till ökad personlig hållbarhet. Anna är civilekonom men har ägnat sitt yrkesliv till utveckling av människor, grupper och organisationer både som anställd och som konsult.

 

Malmö
Tid: 
Torsdagen den 16 maj kl 17.00 – 19.15.
Vegetarisk wrap serveras från kl 16.30.
Plats: 
Slagthuset/Kontorshotellet, Carlsgatan 12A, Lokal: Nalle Puh.
Anmälan: 
Senast den 9 maj till inbjudningar@dik.se 
Begränsat antal platser, först till kvarn.

Kostnadsfritt för dig som är medlem.