Leadership Friday – 10 budord som får medarbetare att vissla hela vägen till jobbet

Svante Randlert har under de senaste tio åren hjälpt hundratals arbetsgivare och tusentals chefer med hur man blir en drömarbetsgivare. 2017 släppte han boken Drömarbetsgivaren och 25 maj gästar han Leadership Friday.

Svante Randlert är Sveriges mest anlitade chefsrådgivare och genomför över 120 föredrag per år. Under 2017 talade han bland annat på World Employer branding Day i Budapest, HR Summit i Amsterdam, Stora ledarskapsdagen och HR Dagarna. Svante är också en av enbart fyra personer, bland närmare tusen föreläsare, som fått maxbetyget 5.0 av en hel publik hos Sveriges största chefsnätverk Close.

Hans bok Drömarbetsgivaren som släpptes 2017 är en handbok för chefer som vill bli förstahandsvalet hos dagens, samt morgondagens, medarbetare.

I dag är det fullt möjligt och ganska enkelt att kopiera en mängd modeller för hur ett team eller en organisation ska bli mer framgångsrik. Allt går att kopiera, utom en enda sak: de som driver din organisation och som är din allra viktigaste tillgång – dina medarbetare. De är faktorn med störst potential att bli er organisations unika konkurrensfördel.

Allt går att kopiera, utom din allra viktigaste tillgång: dina medarbetare.

Förmågan att attrahera, engagera och utveckla rätt medarbetare på rätt plats är helt avgörande för att nå goda resultat. De kommande årens stora pensionsavgångar och bristen på rätt kompetens i många sammanhang gör inte saken lättare. Om inte du som chef behandlar dina medarbetare som din största tillgång, vem ska då göra det? I denna bok får du inspiration, modeller och tips för hur du kan bli drömarbetsgivaren.

När du följer Svante Randlerts tio budord kommer förhoppningsvis mycket på köpet. Effekten? Rätt människor väljer att vara kvar, rätt människor väljer att börja och du bygger sakta ett starkt arbetsgivarvarumärke, inifrån och ut. När du har rätt människor i teamet som vill vara där, då kommer resultaten. Då kommer kvalité, effektivitet och lönsamhet.

Om Leadership Friday

Leadership Friday är exklusivt för dig som är chef och medlem i DIK.

Du får frukost och kan mingla med chefskollegor. Leadership Friday arrangeras av DIK och Naturvetarna.

DATUM: 25 maj Stockholm
TID: 07:30 - 09:00
Hitta på karta >>
Frågor? Skicka dem till caroline.kejnemar@dik.se