Leadership Friday – Våga chefa!

Sofia Norberg har lång erfarenhet av att utveckla ledare och medarbetare. Hon har verktygen som gör att du kan leda med högsta kvalitet och ger dig tips och råd om hur du klarar utmaningarna du möter i din vardag. Missa inte hennes föreläsning 9 februari!

Våga Chefa – en föreläsning riktad till chefer

  • Pelle glider undan. 
  • Lotta tycker synd om sig själv.
  • Max behöver väldigt tydligt ställda krav. Hela tiden.

Är du chef och ledare kanske du känner igen någon av dessa medarbetare från din arbetsplats. Vet du då hur du ska agera med verksamhetens bästa för ögonen?

Våga Chefa vill inspirera dig som ledare till ett nytt tänkande och samtidigt ge dig konkret vägledning i vad du kan göra åt svårigheter genom att Våga Chefa. Om du utvecklar din förmåga till empati och kommunikation vågar du också lita på din chefsroll och din rätt att ta ledningen på ett tydligt sätt.

Ur innehållet: Självkännedom för chefer, vilka medarbetare är utmanande och hur gör man med dem? Kan alla bli motiverade med rätt ledarskap?

Sofia Norberg har en lång och gedigen erfarenhet av att utveckla ledare och medarbetare. Hon har under många år arbetat med att utveckla ledare och medarbetare, som hon coachar och hjälper med deras vardagsproblem. Sofia har verktygen som gör att du kan leda med högsta kvalitet. Hon ger dig tips och råd om hur du ska klara de utmaningar du möter i din vardag; hur du delegerar uppgifter på ett bra sätt, hur du sätter gränser och säger ifrån.

Om Leadership Friday

Leadership Friday är exklusivt för dig som är chef och medlem i DIK.

Du får frukost och kan mingla med chefskollegor. Leadership Friday arrangeras av DIK och Naturvetarna.

DATUM: 9 februari
TID: 07:30 - 09:00
PLATS: Freys Hotel, Stockholm
Hitta på karta >>
Frågor? Skicka dem till caroline.kejnemar@dik.se