Akademikerförsäkring – riktigt schysta försäkringar

Genom Akademikerförsäkring får du som är medlem i DIK riktigt bra försäkringar, till riktigt bra pris. Försäkringar som ger trygghet både när du jobbar och på fritiden. Vi bjuder på de tre första månaderna.

Akademikerförsäkring är precis som det låter: försäkringar för akademiker. Som medlem i DIK kan du försäkra dig själv, dina nära och dina saker till ett bra pris.

Tre månaders gratis försäkringspaket

När du blivit medlem i DIK får du tre månaders kostnadsfritt försäkringspaket hos Akademikerförsäkring. Det innehåller den allra viktigaste tryggheten: olycksfallsförsäkring, sjukförsäkring, trygghetskapitalförsäkring och livförsäkring. Alla fyra gäller utan att du behöver göra någon hälsodeklaration. Efter tre månader får du själv bestämma om du vill fortsätta med försäkringarna, eller kanske vill ha kvar en del av dem. Lever du med någon kan också din partner teckna en försäkring – utan att det kostar något extra.

Akademikerförsäkring kan ge dig ett brett och heltäckande försäkringsskydd.

 

Hjälp att komplettera ditt försäkringsskydd

Vill du ha ett ännu bättre försäkringsskydd för dig själv och din familj eller kanske försäkra bil, fritidshus eller din fyrbenta vän? Akademikerförsäkring kan ge dig ett brett och heltäckande försäkringsskydd. Behöver du hjälp finns objektiva rådgivare tillhands. De kan hjälpa dig att se över ditt totala försäkringsbehov, oavsett var du har dina försäkringar idag.

Försäkring för dig som är student

Som studentmedlem i DIK omfattas du som är under 45 år av en kostnadsfri olycksfallsförsäkring och tillgång till samtalsstödet ”Tusen frågor – ett nummer” under hela din studietid. Du kan också teckna en bra och prisvärd hemförsäkring. I den ingår både en reseförsäkring som gäller över hela världen och ersättning om till exempel din cykel eller dator blir stulen.  

Om gratis försäkringspaket på Akademikerförsäkrings webbplats

Om studentolycksfallsförsäkring på Akademikerförsäkring webbplats

 

Om Akademikerförsäkring
Akademikerförsäkring ägs av DIK och fem andra Sacoförbund gemensamt. Syftet är att kunna erbjuda förmånliga gruppförsäkringar för dig som är medlem. Mer information och aktuella villkor för försäkringarna hittar du på Akademikerförsäkrings webbplats.