Gå till innehåll

Hälsa och mående

hälsa-mående

För att du ska kunna må bra genom alla delar i livet, samarbetar DIK med företag som jobbar med din hälsa hela dagen – inte bara när du är på jobbet. Ta del av erbjudanden från både Mindler och PT online.

Mindler - prata med en psykolog online

Vem som helst kan må dåligt psykiskt. Oavsett om din stress beror på jobbet eller något annat är det bra att ha möjligheten att få prata med någon. Alla som bor i Sverige har rätt att träffa en psykolog genom sin vårdcentral. Tyvärr är vårdköerna långa och det råder brist på psykologer, vilket gör att du kan få vänta i månader innan du kommer i kontakt med någon. 

För att både förebygga och behandla psykisk ohälsa erbjuder Mindler möjligheten att få träffa en psykolog online. Du slipper både väntetider och behöver inte ha någon remiss – det är bara att ladda ned appen och boka en tid. Mindlers vision är att alla, oavsett ekonomisk situation eller bostadsort, ska ha möjlighet att träffa en psykolog. På 15 olika språk har de över 100 psykologer inriktade på KBT-behandling, redo att prata med dig när du behöver det. 

Som medlem i DIK har du möjlighet att få 3 gratissamtal hos Mindler, med en programintroduktion till KBT. Du slipper väntetider och kan höra av dig när som helst. 

Läs mer om Mindler här! 

Trion – din personliga tränare i appen

Vi vet att träning är bra både för den fysiska och mentala hälsan. Genom att träna regelbundet, kommer du orka det du behöver och få en mer hållbar livsstil på sikt – både på jobbet och privat.

Med Trion-appen får du ett personligt program med träning anpassad för just dig och dina mål. Varje pass och moment i programmet har tydliga instruktionsfilmer och beskrivningar som visar precis hur du ska göra. Alla pass kan utföras på gym eller hemma, med ett powerband eller bara med kroppsvikt, du väljer själv tillbehörsalternativ innan du startar ett nytt pass.

Genom att vara medlem i DIK får du använda Trion-appen gratis under tre månader. Ordinarie pris är 99 kronor i månaden. Logga in på Mitt DIK för att ta del av erbjudandet.

Läs mer om Trion här! 

Dags att bli medlem? Klicka dig vidare här!

Bli medlem