Gå till innehåll

Hälsa och mående

hälsa-mående

För att du ska kunna må bra genom alla delar i livet, samarbetar DIK med företag som jobbar med din hälsa hela dagen – inte bara när du är på jobbet. Ta del av erbjudanden från både Mindler och PT online.

Mindler - prata med en psykolog online

Vem som helst kan må dåligt psykiskt. Oavsett om din stress beror på jobbet eller något annat är det bra att ha möjligheten att få prata med någon. Alla som bor i Sverige har rätt att träffa en psykolog genom sin vårdcentral. Tyvärr är vårdköerna långa och det råder brist på psykologer, vilket gör att du kan få vänta i månader innan du kommer i kontakt med någon. 

För att både förebygga och behandla psykisk ohälsa erbjuder Mindler möjligheten att få träffa en psykolog online. Du slipper både väntetider och behöver inte ha någon remiss – det är bara att ladda ned appen och boka en tid. Mindlers vision är att alla, oavsett ekonomisk situation eller bostadsort, ska ha möjlighet att träffa en psykolog. På 15 olika språk har de över 100 psykologer inriktade på KBT-behandling, redo att prata med dig när du behöver det. 

Som medlem i DIK har du möjlighet att få 3 gratissamtal hos Mindler, med en programintroduktion till KBT. Du slipper väntetider och kan höra av dig när som helst. 

Läs mer om Mindler här! 

PT online

Vi vet att träning är bra både för den fysiska och mentala hälsan. Genom att träna regelbundet, kommer du orka det du behöver och få en mer hållbar livsstil på sikt – både på jobbet och privat. När livet händer och du måste brottas med att få allt att gå ihop kan det vara skönt att ha möjlighet att träna var du vill, när du vill. Oavsett om du har familj eller inte, jobbar på kontor eller frilansar, kan du med tjänsten PT online bära med dig en personlig tränare i fickan hela tiden.  

Genom att vara medlem i DIK får du rabatt på en årsprenumeration hos PT online, appen som erbjuder en personlig tränare utan att behöva ta sig till gymmet. För 649 kr får du en årsprenumeration och ett träningsband, som skickas ut till din adress. Ordinarie pris för årsprenumeration och band är 978 kr.  

Läs mer om PT online här! 

Dags att bli medlem? Klicka dig vidare här!

Bli medlem