Gå till innehåll

Kompetensutveckling för egenföretagare

Kompetensutveckling

Behöver du inspiration eller vill vidareutveckla dina kunskaper? I takt med att utvecklingen går snabbare blir livslångt lärande en allt mer central del av yrkeslivet. Nedan finns ett urval av DIK:s erbjudanden som tar dig vidare i karriären.

DIK ordnar regelbundet egna seminarier och fackliga utbildningar. Dessutom har vi samarbeten med ett antal organisationer, för att du ska få ett bredare urval. Hos våra samarbetspartner får du en DIK-rabatt – och ibland helt kostnadsfria utbildningar.  Håll utkik, vi fyller ständigt på med nya utbildningar, seminarier och samarbeten.  

DIK Sessions

Ibland är det inte en hel kurs som behövs – det kan räcka med ny inspiration eller nya perspektiv. Som medlem i DIK får du tillgång till DIK Sessions, en seminarieserie som gjordes under 2017-2018. Där får du bland annat möta retorikexperten Elaine Eksvärd, lära dig att hantera krångliga människor med Morgan Alling och hur du skapar ett innovativt arbetsklimat med Olle Svensson. Bli medlem för att ta del av de spännande seminarierna!

Leadership Friday – för dig som är chef eller ledare  

Leadership Friday är en serie kostnadsfria frukostseminarier för dig som är chef och vill utvecklas som ledare. Det blir god frukost, samtal med författare, bokförlag och chefskollegor om senaste ledarskapslitteraturen samt möjlighet att köpa böcker till reducerat pris. Leadership Friday är ett samarbete mellan DIK, Naturvetarna Chef och Sveriges Arbetsterapeuter.  

Chefsfredagar  

Chefsfredag är en kostnadsfri medlemsförmån för dig som är chef och medlem i DIK. Att fylla på med inspiration och kunskap samt utöka ditt nätverk är värdefullt. Chefsfredag är ett samarbete mellan DIK, Naturvetarna, Sveriges Arbetsterapeuter, Svensk Chefsförening och Fysioterapeuterna.

Snacka snyggt med Snacka snyggt

Har du en kommunikationsutmaning? Då kan Snacka snyggt matcha med en lösning! Snacka snyggt leder kreativa utbildningar i modern retorik och kommunikation. Allt du behöver är något att säga, så bidrar de med lösningarna för att det ska landa snyggt.

Snacka Snyggt grundades 2010 av retorikern Elaine Eksvärd och ingenjören Gustav Eksvärd. Just kombinationen av en som är retoriker och en som inte är det, var precis det som lade grunden till en modern retorikbyrå där medarbetarna är precis som alla därute – olika. Målet är inte att bli en Martin Luther King, utan att du ska bli den bästa retoriska versionen av dig själv. Snacka snyggt utgår från Stockholm, men håller utbildningar runt om Sverige och till och med utomlands.

Som medlem i DIK får du tillgång till rabatt på Snacka snyggts alla kurser. Läs mer om Snacka snyggt här!

Utveckla din kompetens med Hyper Island

Vill du fördjupa dina kunskaper, bygga på din erfarenhet eller till och med byta bana? Genom att vara medlem i DIK har du möjlighet att få rabatt på utbildningar hos Hyper Island, skolan som förbereder dig för den digitala framtiden. På Hyper Island kan du läsa allt från en kvällskurs till hela program. Vill du bli sociala medie-strateg, bättre förstå framtidens AI eller bygga en starkare förståelse för digital utveckling tillsammans med dina kollegor?

På Hyper Island finns möjligheterna. 

Läs mer om deras kursutbud här!