Gå till innehåll

Nätverk för egenföretagare

natverk-egenforetagare-frilans-fackforbundet-dik

Få inspiration och kunskap för att utveckla ditt egenföretagande. DIK:s nätverk för egenföretagare finns för dig som vill vara egen, fast tillsammans.

Att vara egenföretagare, frilansare eller giggare kan vara ensamt ibland. Då kan det vara skönt att veta att vi på DIK alltid finns bakom dig med råd, branschkunskap och konkret stöd. I vårt nätverk för egenföretagare fokuserar vi just på sådant som utvecklar ditt företagande.

Nätverksträffar och webbinarium

Flera gånger per år anordnar DIK nätverksträffar och kunskapswebbinarium för dig som är egen. Få nyttig inspiration och kunskap om ekonomi, företagsförsäkringar, arbetsmiljö, aktuella rapporter och mycket annat. Nätverksträffarna är också ett forum för att möta andra medlemmar som har liknande utmaningar som dig.

Nätverksträffarna är en förmån för dig som är medlem i DIK – men vid varje nätverksträff kan du ta med dig en vän eller kollega som inte är medlem.

Nyhetsbrev, kunskap och inspiration

I DIK:s nyhetsbrev för egenföretagare hittar du, förutom inbjudningar till nätverksträffarna, även tips kring egenföretagandet och information om dina medlemsförmåner.

Gå med i nätverket

Du som är egenföretagarmedlem i DIK är automatiskt med i nätverket och får DIK:s nyhetsbrev för egenföretagare per mejl.

Om du är medlem och inte får nyhetsbrevet – kolla att du är registrerad som egenföretagarmedlem i Mina sidor eller kontakta vår medlemsservice för att se om du har tackat nej till utskick från DIK.