Just nu går det inte att logga in på Mitt DIK, eller registrera sig som ny medlem, på grund av tekniska problem. Vi arbetar på att lösa det så snabbt som möjligt!

Gå till innehåll

Hjälp oss att bli bättre!

Medlemsundersökning

Vad vill du ha för hjälp, erbjudanden och inspiration från ditt fackförbund? Det har du chans att berätta för oss i årets medlemsundersökning som är öppen 25 november – 15 december. Kom ihåg att fylla i den så att vi får reda på vad du och alla våra medlemmar behöver från oss!

Håll utkik i inkorgen!

Enkäten kommer att skickas till alla medlemmar via e-post. Därför är det viktigt att du kontrollerar att vi har rätt kontaktuppgifter under Mina uppgifter.

Har du inte fått enkäten? Eller har du andra frågor om den? Hör av dig till support@enkatfabriken.se.

Genom att svara på enkäten hjälper du oss att få veta vad gör vi bra, vad vi kan göra bättre och vilka tjänster du vill se hos oss i framtiden. Då kan vi bli ännu starkare och ännu bättre på att företräda dig och dina kollegor i såväl samhällsdebatten som vid förhandlingsbordet.

Jämlikhetsdata stärker vårt arbete mot diskriminering

I år inkluderar vi frågor utifrån metoden jämlikhetsdata i medlemsundersökningen. Det gör vi främst för att få reda på hur vi uppfattas av olika grupper utifrån diskrimineringsgrunderna, så att vi kan fördjupa vårt antidiskrimineringsarbete. Här kan du läsa om hur vår ordförande Anna Troberg resonerar kring jämlikhetsdata och vilken betydelse det har för ett hållbart yrkesliv för alla.

De svar som skickas in är helt anonyma och kan inte kopplas till en enskild individ. Därmed är insamlingen också i linje med de höga krav som ställs av GDPR.

Så här jobbar vi med jämlikhetsdata

Läs mer