Egenföretagare? Det här får du som medlem i DIK

Är du en av våra hundratals medlemmar som driver eget? Missa inte dina medlemsförmåner – kolla in hela listan här!

Karriärcoachning för egenföretagare

Du erbjuds 1-2 coachande samtal per år. Mejla karriar@dik.se för att boka tid.

Kostnadsfri försäkringsrådgivning

I ditt medlemskap ingår rådgivning från Akademikerförsäkring kring vilka försäkringar och förmåner som ingår i ett kollektivavtal som anställda har och vilka regelverk som gäller för dig som egenföretagare.

Du får hjälp med att försäkra dig, din verksamhet och din familj och rådgivarna är opartiska och har inte provisionsbaserad lön.

Läs mer här eller ring 08-545 877 63.

Förmånspaket hos Danske Bank

Samarbetet mellan DIK och Danske Bank erbjuder dig en mängd förmåner som stärker och underlättar ditt företagande. Du får bland annat:

 • Företagspaket
  Som medlem erbjuds du ett av Danske Banks företagspaket; Danske One, Danske Plus eller Danske Pro, kostnadsfritt första året och därefter 25% rabatt från år två och framåt. Företagspaketen
  passar både enskild firma och olika typer av juridiska personer. En fullständig beskrivning av paketet hittar du här.

 • Företagskort
  Som företagare är det viktigt att kunna skilja företagets ekonomi från den privata ekonomin. Därför är det bra att ha ett företagskort. Danske Bank erbjuder ett brett urval av olika företagskort
  för att matcha just ditt behov. Om du reser mycket finns det kort med en omfattande reseförsäknng för både affärs- och pnvatresor och där tillgång till 600 lounger 1 världen ingår. En fullständig beskrivning av de olika korten hittar du här.

 • VIP-nummer
  Som medlem har du ett dedikerat telefonnummer, e-postadress och chatfunktion för bästa möjliga service. För affärsuppdrag erbjuds en säker e-postfunktion i både internet- och mobilbanken.

 • Finansiell rådgivning
  Danske banks rådgivare är specialister på mindre företag och använder sig av rådgivningsmodellen Business Optimiser som utgår från företagets verksamhet och dig som företagare.

 • Uppkoppling mot ekonomisystem
  Genom att koppla upp Internetbanken mot sitt ekonomisystem blir det enklare för dig som egenföretagare att göra dina betalningar. Genom att betalningsinformationen skickas tillbaka till ekonomisystemet behöver du lägga mindre tid på bokföring och redovisning.

  Du får också hjälp att koppla upp dig mot utvalda ekonomisystem där uppsättning av filmodul i Internetbanken (Business Online) är kostnadsfritt [ordinarie pris är 1 500) Danske Bank har för närvarande koppling mot Fortnox, MyBusiness, Vismaeekonomi, Visma autopay och Speedledger.

 • Swish Företag
  Swish Företag är ett enkelt, säkert och billigt alternativ för att ta emot betalningar från privatpersoner. Med Swish får du betalningen direkt in på ditt konto. När du ansluter dig till Swish Företag kan du beställa ett eller flera unika Swish-nummer som kopplas till företagets betalkonto. Din kund använder Swish-appen i sin mobil för att göra betalningen och anger ditt Swish-nummer, belopp och ev meddelande. Läs mer om Swish Företag här.

First Hotels

10 procent rabatt för dig som är medlem i DIK. Om du bokar via webben uppger du rabattkod FHCSACO. Bokar du via telefon uppger du ”Saco” för att få din rabatt. Boka direkt hos First Hotels.

Inte medlem? Gå med här.