Kongressmaterial för förtroendevalda

material-dik-kongress-lff fackforbundet-dik

Är du engagerad som lokalfacklig i DIK? Här finns material att ladda ner som kan hjälpa dig att peppa era lokala medlemmar till att delta på DIK:s kongress!

DIK:s medlemmar är experter på hur deras arbetsvardag ser ut och i vilka frågor de behöver stöd från facket. Därför är det viktigt att så många röster som möjligt blir hörda under kongressen – i år har vi som mål att få in fler nomineringar till kongressombud än någonsin. Det klarar vi tillsammans!

Här har vi sammanställt informationsmaterial om kongressen, så att du som är förtroendevald enkelt kan ladda ner detta för att sprida ordet om kongressen på din arbetsplats. Posta informationen i till exempel sociala medier, i er gemensamma digitala arbetskanal, via ert lokala nyhetsbrev eller i ett mejl.

Ladda ner

Det kommer också löpande information om kongressen per mejl till alla DIK:s medlemmar – och du som förtroendevald kommer att få information i DIK:s nyhetsbrev för förtroendevalda.

Har du förslag på annat material som skulle kunna vara till nytta för att sprida budskapet om kongressen och möjligheterna att påverka? Hör gärna av dig till lokalfacklig@dik.se.

Här hittar du allt som är bra att veta om kongressen – som hur det går till och viktiga datum.

Bra att veta om kongressen