Just nu går det inte att logga in på Mitt DIK, eller registrera sig som ny medlem, på grund av tekniska problem. Vi arbetar på att lösa det så snabbt som möjligt!

Gå till innehåll

Välkommen att se kongressen live

Anna-Troberg fackforbundet-dik

Den 18 november inviger vi vår digitala kongress. Självklart är invigningen för alla medlemmar i DIK. Förbundsordförande Anna Troberg hoppas att du kommer.

Invigning av en digital kongress. Hur går det till?
Vi har kommit på ett fantastiskt sätt. Enligt oss, och vi tror du håller med. För att inviga DIK:s digitala kongress så blir det såklart en talkshow. Vi kommer att gästas av politiker, skådespelare, SACO:s ordförande och så av alla er såklart. Den röda tråden i samtalen och framträdandena kommer vara bildningens och kulturens betydelse för politiken och samhället i stort.

Programleder oss gör Sofia Karlsson fram till 11.30. Då är det dags för mig och er att laga mat tillsammans med Jävligt gott.

Du är även välkommen att observera kongressen 19 november då alla beslut ska tas i plenum. Möteslänkarna till 18 och 19 november skickas i samma påminnelsemejl som går ut till anmälda dagen innan invigningen.

Sista anmälningsdag: 17 november.

Anmäl dig här>>

Välkommen till DIK:s Kongress 2021!

Anna Troberg, förbundsordförande