Just nu går det inte att logga in på Mitt DIK, eller registrera sig som ny medlem, på grund av tekniska problem. Vi arbetar på att lösa det så snabbt som möjligt!

Gå till innehåll

Hur smakar kaffet på DIK – egentligen?

johanna-lindell-vd fackforbundet-dik
Johanna Lindell, vd för DIK. Foto: Josephine Thunell.

Just nu har vi tre helt nya tjänster att fylla på DIK. Är jobbet som marknads- och kommunikationschef något för dig? Känner du någon som skulle passa perfekt som förbundssekreterare/ påverkansansvarig? Eller kanske en chefredaktör till vår nya digitala tidning?

Gemensamt för alla dessa roller är att de rapporterar till en och samma chef – vår vd Johanna. Så hur är det att jobba på DIK och med Johanna? Vi frågar.

Vilka är dina topp tre bästa anledningar att jobba på DIK?
1. DIK:s medlemmar
2. DIK:s medlemmar
3. DIK:s medlemmar

Hur är det att ha dig som chef?
Det är jag nog fel person att svara på egentligen. Men jag får gå till tidigare medarbetarsamtal där jag fått återkopplingen att jag ger stor frihet och är tydlig, vilket kanske låter som en motsättning, men jag hoppas att jag kan lyckas med båda.

Hur är det på kontoret? Finns några post-covid-planer?
Vårt förbundskontor ligger på Bondegatan på Söder. Men eftersom jag har jobbat under pandemin så vet jag inte riktigt hur det har varit där, när alla är där. Och jag vet inte ännu hur det kommer att bli i post-pandemin, det kommer vi att behöva utforska tillsammans. Behövs det ett gäng teamshytter, ska vi ha heltysta avdelningar, rum med obegränsat med postit-lappar? Framtiden får utvisa på vilket sätt vi bäst arbetar tillsammans.

Sen har vi också två kontorsplatser för medarbetare i Malmö och kommer att ha en kontorsplats i Göteborg.

Hur är kaffet på kansliet? Och vad bjuder du helst på för fika?
Kaffet från automaten är tyvärr skitäckligt. Men jag brygger annat kaffe varje dag. Fikabröd är inget som går att slarva med tycker jag, som jobbade på café en stor del av 90-talet.

Sugen att jobba hos oss?

Se lediga tjänster och sök