Gå till innehåll

Webbinarium: Innovera din egen kompetensutveckling

webbinar-saco-dik-akademikerveckan

Välkommen på Sacos webbinarium! Vi står på tröskeln till en läranderevolution – alla på arbetsmarknaden måste lära och utveckla sig mer, snabbare och effektivare än någonsin, eftersom världen förvandlas som aldrig tidigare.

Utmaningarna är många, möjligheterna desto fler. De senaste åren har innovationskraften inom lärande och utveckling fullständigt exploderat. Den här inspirationsföreläsningen visar hur det livslångt lärande kan göras konkret och smart genom Upskilling och Reskilling.

Pär Lager är en av Sveriges ledande personer inom innovation och trender kring kompetensutveckling och lärande. Idag arbetar Pär i flera styrelser, som rådgivare inom ledarskap och kompetensutveckling samt skriver böcker och föreläser. Tidigare har Pär bland annat varit VD för Berghs School of Communication, medgrundare och styrelseordförande för Academy, chef för omvärldsanalys och strategi på Svenska Spel, chef för affärsutveckling på Observer/Sifo och politiskt sakkunnig i Utbildningsdepartementet.


Webbinariumet är en del av Akademikerveckan

Saco samlar Sveriges akademikerförbund, däribland fackförbundet DIK. Under Akademikerveckan så har du som redan är medlem i DIK eller är intresserad av att bli det, möjlighet att få veta mer om medlemskapet i facket, hur du kan vara med och påverka på just din arbetsplats, samt gå på spännande webbinarium. Kontakta din lokala fackförening om du vill ha mer information!


Praktisk information

Anmäl dig till eventet genom länken nedan – det är kostnadsfritt! I ditt bekräftelsemejl finns dina biljetter. Klicka i mejlet för att visa dina biljetter, där finns en länk till webbsändningen som startar den 18 september kl 12.00. Du kommer också att få en påminnelse från oss med länken på morgonen den 18 september.

Anmäl dig till webbinariet nu – det är kostnadsfritt!

ANMÄL DIG NU