Gå till innehåll

Årets Byrå – Bästa Arbetsgivare 2021: Årets tio nominerade byråer

arets-byra-basta-arbetsgivare-byrabranschen-reklam fackforbundet-DIK

För andra året i rad har fackförbundet DIK i samarbete med Regi och Resumé genomfört studien ”Årets Byrå – Bästa Arbetsgivare”. Totalt kvalificerade sig slutligen 33 byråer och av dessa har tio byråer nominerats.

– För oss som fackförbund är det viktigt att belöna de arbetsgivare som arbetar för en god arbetsmiljö. Särskilt i dessa tider är det extra glädjande att se att det finns bra kandidater då det har varit ett tufft år för branschen, säger Johanna Lindell, vd för DIK.

– För Regis del är det extra intressant att kunna återrapportera såväl kund- som medarbetarundersökningar till landets byråer, med en unik möjlighet att jämföra sig mot branschen. De byråer som har fått de allra bästa omdömen från sina medarbetare är också de som nominerats, säger Robert Skölfman, vd för Regi.

Byråerna som har nominerats i två kategorier, följer i bokstavsordning:

Kategorin 6–25M byråintäkt:
Kodamera AB
Miltton Insights AB
Mustasch Reklambyrå AB
Södra Tornet Kommunikation AB
The Bond Communication Agency AB

Kategorin 25M+ byråintäkt:
Esatto AB
Scream Mediabyrå AB
Westander PR Sverige AB
Viva Media Group AB
Volt AB

Årets vinnare offentliggörs på det kommande eventet Årets Byrå den 11 mars.

För mer information, vänligen kontakta:
Robert Stjernberg, pressansvarig DIK
robert.stjernberg@dik.se
072-724 84 10

Robert Skölfman, vd för Regi
robert.skolfman@regi.se
070 770 53 85

Om DIK

DIK är facket för alla som arbetar eller studerar inom kultur, kommunikation och kreativ sektor. DIK har cirka 20 000 medlemmar runt om i landet och ingår i Saco, Sveriges akademikers centralorganisation. DIK är partipolitiskt obundet.

Om Regi

Regi arbetar sedan 25 år med researchbaserad analys och konsultativ rådgivning som erbjuder ständig förbättring och kvalitetssäkring för att utveckla våra kunders verksamhet. Regi är specialiserad på research och erbjuder konsultativa tjänster inom investor relations, kommunikations- och advokatbyråbranschen.