Gå till innehåll

Fackförbundet DIK och kommunikationsbyrån Gullers Grupp tecknar ett kollektivavtal som skapar förutsättningar för en fortsatt stark utveckling av företaget.

magnusberg658-ny(658x438)

Fackförbundet DIK och kommunikationsbyrån Gullers Grupp tecknar ett kollektivavtal som skapar förutsättningar för en fortsatt stark utveckling av företaget.

– Idag är det endast ett fåtal kommunikationsbyråer som har kollektivavtal. För Gullers Grupp har arbetsmiljöfrågor ända sedan starten 1989 varit en avgörande del av företagets drift och utveckling, förklarar Hans Gennerud, VD på Gullers Grupp.

– DIK har visat att de är en avtalspartner som förstår kommunikationsbranschens villkor och som ser behovet av moderna kollektivavtalslösningar som passar tillväxtföretag i en kunskapsbransch. Detta kollektivavtal är därför skräddarsytt för att passa Gullers Grupp och vår bransch.

För Gullers Grupps medarbetare innebär kollektivavtalet framför allt enhetliga, tydliga och transparenta villkor.

Kollektivavtal ger trygghet

– Kollektivavtal ger trygghet, förutsägbarhet och långsiktighet i en bransch med en allt snabbare förändringstakt. I Gullers Grupp har vi fått en arbetsgivarpart som både vågar och vill pröva nya vägar för att utveckla relationen mellan facket, de anställda och arbetsgivaren, säger Magnus Berg, förhandlingschef på DIK.

Kollektivavtalet träder i kraft från och med 1 april 2017.

För ytterligare information:  Robert Stjernberg, pressansvarig DIK: 072-724 84 10, robert.stjernberg@dik.se

Ulf Dahlkvist, byråchef Gullers Grupp: 070 730 16 65, ulf.dahlqvist@gullers.se