Gå till innehåll

Hillevi Good – ny kommunikations- och marknadschef på DIK

hillevi-good

Den 28 mars börjar Hillevi Good som kommunikations- och marknadschef på DIK.

– Medlemmarna i DIK gör viktiga jobb, och det känns väldigt roligt och meningsfullt att få jobba för deras bästa och samtidigt få användning för alla de erfarenheter jag har med mig sedan tidigare. Jag tror att ett starkt fokus på viktiga sakfrågor och en bra kombination av digitalt och personliga kontakter kommer vara framgångsfaktorer i att stärka rekryteringen, säger Hillevi Good.

Hillevi Good kommer närmast som chef för värvning och organisering på fackförbundet Kommunal, och har tidigare arbetat på KTH och Nationellt centrum för kvinnofrid. Hon har en magisterutbildning i medie- och kommunikationsvetenskap.

– Det känns fantastiskt att Hillevi Good vill börja hos oss på DIK. Hon har den perfekta kombinationen av att ha koll på effektiva metoder, samtidigt som hon förstår ideologi och varför facket har en så viktig roll i dagens samhälle. Jag ser så mycket fram emot att hon sätter ordentlig fart på DIK:s arbete med att värva nya medlemmar, säger Johanna Lindell, vd för DIK.

Hillevi Good börjar arbeta på DIK 28 mars.

Om DIK
DIK är facket för alla som arbetar eller studerar inom kultur, kommunikation och kreativ sektor. DIK har cirka 20 000 medlemmar runt om i landet och ingår i Saco, Sveriges akademikers centralorganisation. DIK är partipolitiskt obundet.

För mer information och intervjuer:
press@dik.se
08-480 040 10