Chefstidningen

Från och med 1 januari 2024 upphör prenumerationen av Chefstidningen för DIK:s chefsmedlemmar. Istället introducerar Magasin K, DIK:s medlemstidning, Magasin K Chef.

Varför avslutas prenumerationen av Chefstidningen?

DIK:s medlemstidning Magasin K har på kort tid blivit en etablerad tidning som fått mycket uppmärksamhet i andra medier och prisats som årets webbtidning. Under 2024 utökar Magasin K journalistiken ytterligare med en särskild avdelning för chefer och ledare: Magasin K Chef. Som chefsmedlem i DIK kommer du att få mer specifikt innehåll och verktyg kring de utmaningar som finns inom kultur, kommunikation och kreativ sektor. Läs intervjun med chefredaktör Susanne Claesson här. 

För att kunna erbjuda denna mer branschanpassade journalistik via Magasin K har DIK:s styrelse beslutat att avsluta samarbetet med Chefstidningen

När avslutas prenumerationen av Chefstidningen?

Från och med 1 januari kommer du inte att få hem Chefstidningen i brevlådan eller kunna logga in på Chefstidningen.se för att läsa tidningen digitalt.

Jag vill fortsätta läsa Chefstidningen, hur gör jag?

Du kan starta en egen prenumeration via Chefstidningen.se, antingen privat eller till exempel via din arbetsgivare om den tillåter det.

Kan jag få Magasin K Chef i brevlådan?

Nej. Magasin K har sedan starten varit en helt digital tidning. Det är varken ekonomiskt eller miljömässigt hållbart för förbundet att erbjuda en tryckt tidning.