Gå till innehåll

DIK-träffar

dik-traffar fackforbundet-dik

Vi vill träffa er – boka in en digital DIK-träff! Vi befinner oss i en märklig tid men vi vill så gärna träffa er, förtroendevalda och medlemmar. Därför satsar vi nu på att mötas digitalt – på ett sätt som passar er. Vi har tagit fram tre olika mötesmöjligheter som ni kan välja bland. Vi ser fram emot att ses och höra mer om er situation just nu!

På vilket sätt vill ni mötas?

Arbetsplatsträffar

Diskutera och berätta om arbetslivets utmaningar i pandemin för oss – DIK besöker er arbetsplats digitalt.

Arbetslivet har fått en utmaning i att hantera pandemin. Hur påverkas ni av restriktioner och rekommendationer? Hur är det att plötsligt jobba ensam och bara ses digitalt? Och hur är det att vara en av dem som inte kan jobba hemifrån? Detta är en del av de frågor som vi vill diskutera med er på er arbetsplats digitalt. 

Vi har med oss ett urval av utredare, ombudsmän, jurister, experter och tjänstemän för att vi ska kunna svara på alla era frågor – så passa på att lyfta både det som är bra och det som är sämre med att få arbetet att fungera under pågående pandemi.

  • När? Vi bokar in ett möte under april – maj.

  • Tidsåtgång: 60 minuter

  • Hur? Via Zoom eller Teams

Vill ni bjuda in oss till ert redan inplanerade möte? Vi är gärna med, bjud in oss! Meddela datum och tid så bekräftar vi hur många som kommer vara med från kansliet.

Anmäl er genom att mejla ulrika.mansson@dik.se. Skriv ”Arbetsplatsturné” i ämnesraden.

Tematräffar

I vilka frågor vill du vara med och påverka DIK? Diskutera med ordförande och utredare under flera olika datum under året! Vi tar med oss all input till DIK:s kongress i november.

Tematräffarna är en bra chans att lära dig mer om frågor du tycker är viktiga och samtidigt diskutera direkt tillsammans med DIK:s ordförande och utredare. Tematräffarna är en mötesserie öppen för alla medlemmar, med fokus på att fånga upp frågor inför kongressen och olika teman att diskutera kring. Några exempel på teman är arbetstidsförkortning, hemarbete, mångfald och jämställdhet, kulturpolitik och krisberedskap.

Här hittar du alla datum och teman och anmälan till tematräffarna

Till tematräffarna

#DIKfika med förbundsordförande

Fika med förbundsordförande Anna Troberg! Den dialog och input som Anna normalt får från förbundets medlemmar och förtroendevalda är otroligt värdefull. Därför startade hon när pandemin slog till #DIKfika, för att på ett lättsamt sätt träffas digitalt.

Nu finns det flera tillfällen att boka in #DIKfika under våren och hösten. Du kommer att få fika tillsammans med andra medlemma och förtroendevalda i en mindre grupp, slumpmässigt utvalda – ett väldigt bra sätta att vara med och lyfta saker du vill prata om och samtidigt som träffa andra DIK-medlemmar.

  • När? Enligt överenskommelse

  • Tidsåtgång: 45 min

  • Hur? Via Teams eller Zoom

Anmäl dig genom att mejla ulrika.mansson@dik.se. Skriv ”DIKfika” i ämnesraden. 

Du får ett förslag på tid och information om mötesplattform.

Mejla din anmälan