Gå med i facket som nyexaminerad

varmedifacket

Är du nyexaminerad och redo att ge dig in ett spännande arbetsliv inom kultur, kommunikation och kreativ sektor? Grattis! Vi erbjuder rabatt på medlemskapet första året som yrkesverksam när du blir medlem senast tre månader efter examen.

DIK är ett yrkesförbund med specialistkunskap inom kultur, kommunikation och kreativa yrken. Som medlem får du bland annat:

Se alla förmåner här

Rabatt för nyexade

Om du blir medlem senast tre månader efter examen erbjuder vi en rabatt på medlemskapet. Istället för ordinarie 279 kronor i månaden betalar du bara 166 kronor i månaden under det första året.

Tänk på att avgiften till a-kassa tillkommer på 130 kronor per månad.

Gör så här:

Mejla fraga@dik.se och skriv att du vill bli medlem som nyexaminerad. Ha med följande information i mejlet: Namn, personnummer, examensdatum och yrkesområde.

Mejla oss

Är du studentmedlem sedan tidigare?

Om du är studentmedlem sedan tidigare får du automatiskt det reducerade priset från och med det datum du angett som examensdatum. Om du har angett ett senare eller tidigare examensdatum än då du tar examen, när du senast var i kontakt med oss, så får du gärna höra av dig till oss så hjälper vi dig i övergången från studentmedlem till nyexaminerad medlem.

Frågor?
Tveka inte att kontakta oss på fraga@dik.se eller 08-480 040 00 (mån–fre 08:30-12:00).