DIK-träffar

dik-traffar fackforbundet-dik

Vi vill träffa er – boka in en digital DIK-träff med oss från kansliet eller förbundsordförande. Vi ser fram emot att ses och höra mer om er situation just nu!

Arbetsplatsträffar

Diskutera och berätta om arbetslivets utmaningar för oss – DIK besöker er arbetsplats digitalt.

Vi har med oss ett urval av utredare, ombudsmän, jurister, experter och tjänstemän för att vi ska kunna svara på alla era frågor.

  • När? Enligt överenskommelse

  • Tidsåtgång: 60 minuter

  • Hur? Via Zoom eller Teams

Vill ni bjuda in oss till ert redan inplanerade möte? Vi är gärna med, bjud in oss! Meddela datum och tid så bekräftar vi hur många som kommer vara med från kansliet.

Anmäl er genom att mejla lokalfacklig@dik.se. Skriv ”Arbetsplatsturné” i ämnesraden.

#DIKfika med förbundsordförande

Fika med förbundsordförande Anna Troberg! Den dialog och input som Anna normalt får från förbundets medlemmar och förtroendevalda är otroligt värdefull. Därför startade hon när pandemin slog till #DIKfika, för att på ett lättsamt sätt träffas digitalt.

Nu finns det flera tillfällen att boka in #DIKfika under våren och hösten. Du kommer att få fika tillsammans med andra medlemma och förtroendevalda i en mindre grupp, slumpmässigt utvalda – ett väldigt bra sätta att vara med och lyfta saker du vill prata om och samtidigt som träffa andra DIK-medlemmar.

  • När? Enligt överenskommelse

  • Tidsåtgång: 45 min

  • Hur? Via Teams eller Zoom

Anmäl dig genom att mejla lokalfacklig@dik.se. Skriv ”DIKfika” i ämnesraden. 

Du får ett förslag på tid och information om mötesplattform.

Mejla din anmälan