Karriärcoach

elisabeth-kw-karriarcoach

Funderar du på vad nästa steg i karriären är – eller om det är dags för ett? Genom vår karriärservice kan du få hjälp av certifierade coacher.

Boka tid med våra karriärcoacher

Ställer du dig följande frågor: Vill jag gå vidare i arbetslivet eller avancera där jag är nu? Vad är rätt roll? Hur skriver jag ett bra cv eller optimerar min profil på Linkedin? 

Ingen fara – våra karriärcoacher ger dig tipsen och verktygen för att du ska nå dina mål och bli ditt bästa jag. Boka ett karriärcoachsamtal via telefon, där du får råd och tips för att ta dig dit du vill. Tjänsten ingår i medlemskapet och alla medlemmar kan använda sig av den. 

Boka så här:
Logga in på Mina sidor för att boka en tid. Obs! Boka endast ett samtal åt gången. Karriärcoachningen är en populär tjänst det är viktigt att alla medlemmar får möjlighet att ta del av den.

Om du saknar BankID och vill boka karriärcoachning, kontakta oss på fraga@dik.se så hjälper vi dig.

Du som är student kan få råd inför att du ska söka jobb eller praktikplats, men också inför din kommande karriär i stort.

Lediga jobb

Funderar du på att gå vidare i arbetslivet? Vår medlemstidning Magasin K publicerar löpande jobbannonser som är relevanta för våra medlemsgrupper. Vem vet – nästa jobb kanske bara är en knapptryckning bort?

Dags att bli medlem? Klicka dig vidare här!

Bli medlem