Just nu går det inte att logga in på Mitt DIK, eller registrera sig som ny medlem, på grund av tekniska problem. Vi arbetar på att lösa det så snabbt som möjligt!

Gå till innehåll

Ge namn åt DIK:s nya medlemstidning – vinn presentkort

tavling-tidning-namn fackforbundet-dik

Snart startar DIK en digital tidning för personer som arbetar inom kultur, kommunikation och kreativ sektor. Nu behöver vi din hjälp med att komma på ett bra namn till tidningen! Den som lämnar in det bästa namnförslaget vinner ett presentkort värt 1 000 kr på Adlibris.

Den nya digitala tidningen ska öka synligheten av utvecklingen och villkoren inom kultur, kommunikation och kreativ sektor. Vi vill bevaka de sektorer som våra medlemmar arbetar i, stärka medlemmarnas ställning och öka deras synlighet. Tidningen kommer också att vara en plattform för debatt i frågor som engagerar.

Visst låter det bra? Nu behöver vi ett namn som matchar ambitionerna. Lämna ditt bästa namnförslag så har du chansen att vinna ett presentkort värt 1 000 kronor på Adlibris, Nordens största bokhandel.

Så gör du för att tävla

För att tävla lämnar du in ditt namnförslag tillsammans med dina kontaktuppgifter senast den 21 december.

Klicka här för att komma till tävlingsformuläret

Tävlingsvillkor

Tävlingen pågår från 11 november till och med 21 december 2021. Vinnaren meddelas under januari 2022. Vinnaren utses av en jury med representanter från DIK.

Läs de fullständiga tävlingsvillkoren här.

Läs mer:

Fackförbundet DIK startar digital tidning

Läs artikeln här