Snacka Snyggts retoriktips till egenföretagare

presentation-pitch-egeforetagare facforbundet-dik-

Driver du eget och vill lära dig knepen som landar pitchen? Behöver du vässa din införsäljning? Retorikbyrån Snacka Snyggt berättar hur du använder dig av storytelling och olika införsäljningstekniker för att utveckla ditt företagande.

Du som driver eget har säkert märkt att just retorik är ett viktigt verktyg för ett framgångsrikt företagande – du kan ha en hur bra tjänst eller produkt som helst, men du måste också kunna berätta om det på ett övertygande sätt. Här ger Snacka Snyggts retorikkonsulter Peter Nitschke och Anna Ekblom därför sina bästa tips till dig som driver eget och vill vässa tekniken inför pitcher och kundmöten.

Retorikbyrån Snacka Snyggt grundades 2010 av retorikern Elaine Eksvärd och ingenjören Gustav Eksvärd. Deras mål är att du ska bli den bästa retoriska versionen av dig själv.

Övertyga med storytelling

Det är först när känslor väcks som vi blir övertygade på riktigt. Storytelling kan göra dina presentationer mer inspirerande och göra dig mer övertygande i dina pitcher. Se tipsen i videon.

Vill du lära dig ännu mer om storytelling? Under våren 2021 kan du som DIK-medlem gå Snacka Snyggts halvdagslurs online till extra bra medlemspris – gäller på kurstillfället 31 maj. Rabattkoden hittar du på Mina sidor.

Sälj snyggt i kundmöten

Att sälja snyggt handlar om att förmedla din verksamhet på ett enkelt och intresseväckande sätt – utan att bli ”för säljig”. Se expertens bästa retorikknep för kundmöten och införsäljningar i videon.

Vill du bli bra på att sälja snyggt så får du som medlem i DIK rabatt på nästa kurstillfälle den 15 april 2021 (begränsat antal platser). Logga in på Mina Sidor för att hämta rabattkoden.

Snacka Snyggt erbjuder rabatt på två kurser till egenföretagarmedlemmar under våren 2021.

Se erbjudandet här