Vill du vara med och bredda bilden av DIK?

Samling av medlemsporträtt2

DIK eftersträvar att visa upp de många olika spännande yrken och erfarenheter som finns bland våra medlemmar. Vi söker efter personer som kan komplettera det medlemsgalleri vi har börjat bygga upp. Är du intresserad? Som tack får du ett proffsfoto av dig själv, perfekt för sociala medier och LinkedIn!

Vem kan vara med?

Vi söker dig som är medlem i DIK och som kan berika vår bildbank. DIK:s medlemmar representerar många spännande yrken och bakgrunder och det tycker vi ska synas. Tycker du att det låter intressant? Hör av dig till oss! Eller har du en kollega eller vän som du tycker borde vara med? Tipsa gärna!

Varför ska jag vara med?

För att hjälpa oss att visa upp mångfalden inom DIK och på så sätt nå ut till fler nya medlemmar. Som tack får du ett proffsfoto av dig själv som du kan använda till exempel i CV och på LinkedIn.

Hur anmäler jag mig?

Skicka in en intresseanmälan via formuläret nedan där du berättar lite om dig själv. Vi kommer att göra ett urval utifrån de intresseanmälningarna vi får och höra av oss.

Hur går det till?

Om du blir utvald för fotografering kommer vi höra av oss till dig för att boka tid och plats för fotografering. Vi vill gärna besöka dig där du jobbar för att visa upp ditt yrke och din jobbmiljö. Efteråt får du självklart se och godkänna alla bilder innan de publiceras.

Låter det intressant?

Skicka in din intresseanmälan