Magasin K lanserar chefsedition 2024

magasin-k
Rebecka Gordan, reporter och Susanne Claesson, chefredaktör, Magasin K.

DIK:s digitala medlemstidning Magasin K startar en ny avdelning för förbundets chefsmedlemmar under första kvartalet 2024.

– Vi jobbar just nu för fullt med att bygga upp en ny startsajt för Magasin K Chef som vi ska fylla med riktigt bra journalistik riktad till chefer i kultur- och kommunikationsbranschen, säger Susanne Claesson, chefredaktör Magasin K.

Vilken typ av material blir det i Magasin K Chef?

– Vi kommer intervjua chefer och ledare i de olika branscherna och naturligtvis blir det också nyheter från de olika sektorerna. Vi vet att det finns en efterfrågan på guider och chefsverktyg så det kommer vi också fokusera på.

– Det finns ju idag rätt många aktörer som producerar innehåll riktat till chefer, men det är ofta ganska generiskt material. I Magasin K kan vi vara mer specifika och ta upp de utmaningar som finns i till exempel arkiv- eller bibliotekssektorn.

Magasin K Chef kommer finnas på magasink.se/chef och i ett nyhetsbrev exklusivt för DIK:s chefsmedlemmar.

– Det ska bli jätteroligt att göra en satsning på chefsfrågorna, jag hoppas att medlemmarna hör av sig med tips på ämnen och personer vi borde lyfta i Magasin K Chef, säger Susanne Claesson.