Gå till innehåll

Webbinarie: enkelt att vara egen

Driver du redan eget företag eller funderar du på att ta klivet och börja frilansa? DIK vill stötta dig på din väg mot ett lyckat och hållbart egenföretagande! Under det här webbinariet får du nyttiga tips och råd.

I det här webbinariet pratar vi om villkor, ekonomi, prissättning och fakturering men också allmänna råd kring hur du kan tänka när du säljer in dina tjänster.

– Vår utgångspunkt är att det är jättekul att driva eget – men viktigt att hålla koll på vad man gör, hur man gör det och varför. DIK kan vara bollplank och guide i både stort och smått, för dig som redan driver eget eller funderar på att börja frilansa , säger Anders Bucht som är ansvarig för DIK:s nätverk för egenföretagare.

Flera gånger per år ordnar DIK träffar för dig som egenföretagare. I medlemskapet för egenföretagare ingår också bland annat företagsförsäkring, coachning och juridisk rådgivning. Här kan du se alla fördelar med medlemskapet för dig som driver eget.


Webbinariet presenteras i samarbete med DIK:s samarbetspartners Danske Bank och Wrebit.

Som medlem i DIK får du tillgång till flera smarta tjänster och erbjudanden från Danske Bank.

WREBIT är en superenkel fakturerings- och bokföringsapp för entreprenörer och egenföretagare. Läs mer på wrebit.se

Gå med i DIK nu så betalar du ingen medlemsavgift den första månaden – men du får tillgång till alla smarta tjänster och medlemsförmåner direkt! Gäller 10 juni till 30 sept (ej a-kassa).

Bli medlem nu