Workshop eller föreläsning för kommunikatörer

Frida-Telleborn fackforbundet-dik
Frida Telleborn, ombudsman på DIK. Foto: Alexander Donka

Vill du att DIK ska komma till ditt jobb och hålla i en workshop om kommunikatörers arbetsmiljö och hur du och dina kollegor kan göra för att förbättra er jobbvardag? Eller vill ni ha en föreläsning om boken ”Om det inte vore för oss – kommunikatörer i demokratins tjänst”?

Boka workshop om kommunikatörers arbetsmiljö

Ta chansen och bjud in oss från DIK:s kansli, som har många års erfarenhet av kommunikationsbranschen, till din arbetsplats. I en gemensam workshop pratar vi om hur arbetsmiljön kan bli bättre för kommunikatörerna och ni får handfasta råd att jobba vidare med. Bland annat kan vi gå igenom detta:

Vi kan komma till er arbetsplats eller göra det digitalt. Kontakta oss på fraga@dik.se så planerar vi det tillsammans.

Föreläsning om boken ”Om det inte vore för oss – kommunikatörer i demokratins tjänst”

Varför behövs professionell kommunikation? Vad betyder kommunikatörerna för demokratin? Det är frågor som undersöks i den nya boken "Om det inte vore för oss". Boken djupdyker i kommunikatörens roll och kommunikationens betydelse i ett demokratiskt samhälle. Tretton personer som jobbar med kommunikation i offentlig sektor intervjuas om hur de ser på sin roll. Läs mer om boken här.

Boka föreläsning med författarna
Författarna av boken, Johanna Lindell och Caroline Thunved, kommer gärna till din arbetsplats eller ditt lärosäte och föreläser om boken. Självklart har de med sig några exemplar av boken!

Kontakta oss på fraga@dik.se så kommer vi fram till ett bra upplägg som passar på din arbetsplats eller utbildning.