Chefsrådgivning

Chefsrådgivning

Vill du ha någon att prata med i din roll som ledare? Nu kan du boka coachsamtal med DIK:s chefsrådgivare Johanna Hektor och Per Mattsson.

Ibland ställs du för utmaningar i ditt arbete du inte får tillräckligt stöd ifrån arbetsgivaren, eller problem med arbetsgivaren eller så har du kört fast i ett dilemma. Då kan du behöva dryfta saken med en person utanför arbetsplatsens väggar. Våra chefsrådgivare är erfarna experter inom chefs- och ledarområdet och finns tillgängliga för att besvara dina frågor och ge råd i olika situationer.

"Chefsjobbet är ett tufft jobb och man behöver ofta stöd från någon utanför organisationen. Jag och Johanna Hektor har stor insyn i utmaningarna inom kultur- och kommunikationssektorn och vi stöttar dig helhjärtat", Per Mattsson.

Johanna Hektor och Per Mattsson är dina personliga rådgivare du får tala med om funderingar eller dilemman du har i din chefs- eller ledarroll. Genom att boka en chefsrådgivningstid får du möjlighet att diskutera dina utmaningar och få skräddarsydda rekommendationer för att hantera dem på bästa sätt. Vi anpassar alltid samtalet efter det du vill prata om och har fullständig sekretess.

Logga in på Mina sidor för att boka ett samtal.