Bjud dina kollegor på DIK-fika!

dikfika_trekoppar

Vill du prata om fackliga frågor tillsammans med dina kollegor? Bjud in till DIK-fika!

Att bjuda på DIK-fika är ett enkelt sätt för dig som DIK-medlem eller lokalfacklig företrädare att synliggöra DIK och ett tillfälle att träffa nuvarande och potentiella medlemmar på arbetsplatsen. Du som bjuder in till fikat bestämmer själv över upplägget och DIK står för alla kostnaderna. Det kan vara ett tillfälle att prata om fackliga frågor i allmänhet eller ett forum för att diskutera specifika frågor som är aktuella på just er arbetsplats. En DIK-fika kan även vara första steget till att bilda en DIK-förening om ni inte har en redan

Alla dagar är bra dagar för en DIK-fika! Men ni kan också passa på att fira till exempel skyddsombudens dag, kollektivavtalets dag eller kanske kanelbullens? Det kan även vara ett tillfälle att prata lön inför kommande löneöversyn eller frågor kopplade till en omorganisation. 

Boka DIK-fika genom att mejla till lokalfacklig@dik.se. Vi skickar information om hur ni får ersättning för kostnader, underlag samt annat som är bra att tänka på.

Har ni eller vill bilda en SACO-S-förening, AkademikerAlliansförening eller Akademikerförening så anpassar vi självklart underlaget till det.