Gå till innehåll

Akademikerförsäkring

akademikerforsakring-erbjudande

Akademikerförsäkring guidar dig till rätt försäkringsskydd. De är DIK:s egen försäkringsförmedlare, där du kan köpa förmånliga försäkringar till dig själv, din familj och för ditt hem, dina saker och dina husdjur.

Baspaket för nya medlemmar

Som ny medlem i DIK får ett baspaket med olycksfallsförsäkring, sjukförsäkring, trygghetskapitalförsäkring och livförsäkring kostnadsfritt i tre månader. Du väljer själv om du vill behålla dem eller bygga ditt eget försäkringspaket. Gör du ingenting avslutas försäkringarna automatiskt

Rådgivning

Som medlem kan du alltid ta hjälp av akademikerförsäkrings licensierade försäkringsrådgivare. Rådgivningen är en medlemsförmån. I lugn och ro ger de råd och avråder, så att du inte betalar för försäkringar du inte behöver. Läs mer här!

Försäkringar

Akademikerförsäkring förhandlar med försäkringsbolagen så att du och andra medlemmar får de bästa försäkringslösningarna. Här hittar du försäkringar som ger större trygghet om du blir sjukskriven, råkar ut för en olycka eller i värsta fall avlider. Du kan också köpa försäkring för din partner och dina barn. Dessutom finns till exempel hemförsäkring, bilförsäkring och försäkring för hunden eller katten. 

Försäkringar för dig som är studentmedlem

För alla studenter upp till 45 år, ingår en studentolycksfallsförsäkring och samtalsstöd i medlemskapet i DIK. Du kan också köpa en hemförsäkring för 45 kr/månad – perfekt för mindre studentboenden!

Är det så att du har familj, större boende eller på annat sätt vill ha en mer omfattande försäkring kan Akademikerförsäkring hjälpa dig. Ring försäkringsrådgivningen och ta reda på vad som passar just för dig!

DIK är en av sex ägare till Akademikerförsäkring som erbjuder rådgivning och gruppförsäkringar till 298 000 medlemmar sju SACO-förbund. Läs mer om Akademikerförsäkring här!