Lönecoach

Lönecoach

Lönen är viktig på många sätt. Med vår omfattande lönestatistik, kunskap och erfarna coacher hjälper vi våra medlemmar att få en så bra löneutveckling som möjligt.

Boka tid med en lönecoach

Lönecoachen hjälper dig bland annat att förstå lönenivå, förhandlingsteknik, hur du förbereder dig inför lönesamtalet och att lön är mer än kronor och ören. Antalet samtal är obegränsat, ingår i din medlemsavgift och genomförs över telefon. Genom att bli medlem är det enkelt att logga in och boka en tid. Som medlem får du gärna logga in på Mitt DIK och se till så att dina uppgifter är uppdaterade. Om du saknar BankID och vill boka lönecoachning, kontakta oss på fraga@dik.se så hjälper vi dig.

Sveriges största databas för akademikerlöner 

Saco lönesök är Sveriges största databas för akademikerlöner. Den bygger på löneuppgifter från 300 000 personer och som medlem har du tillgång till tjänsten via Mitt DIK. Där kan du enkelt jämföra din lön med andras, och få underlag inför nästa lönesamtal. Det här kan du göra i Saco lönesök: 

  • Se lönenivån och lönespridningen för kvinnor och män, olika åldrar, yrken, befattningar, examensår, utbildningar, sektorer och län

  • Jämföra din lön med kollegor och andra akademiker

  • Studera ingångslöner och löneutveckling för olika yrken

  • Skräddarsy statistik utifrån dina behov

  • Spara eller skriva ut tabeller och diagram

Dags att bli medlem? Klicka dig vidare här!

Bli medlem